Očaravajući parfemi iz magije Orijenta

U četvrtak, 28.09.2023. godine, imali smo priliku da u  poznatom podgoričkom restoranu ‘’Hemera’’, predstavimo orijentalne mirisne note poznatih parfemskih kuća, koje ekskluzivno možete pronaći u drogerijama Kuća Hemije i Dama.

spot_img

Poznati crnogorski influenseri, predstavnici medija i prijatelji drogerija Kuća Hemije i Dama, uživali su u prepoznatljivim notama ouda, tamjana, pačulija, vanile, orhideje, kao i jedinstvenim sastojcima koji posjeduju intenzitet i dugotrajnost mirisa, što su i najveće prednosti ovih parfema.

Orijentalni mirisi ističu se zbog svoje jedinstvene kombinacije topline i senzualnosti, a svaki parfem nosi svoju posebnu priču, baš kao i sastojci koji ga sačinjavaju. Poznate parfemske kuće Bliskog Istoka i Ujedinjenih Arapskih Emirata, njegujući tradiciju Orijenta i odvažno spajajući moderan dizajn aktuelnih trendova, donose nam parfeme koji osvajaju svijet.

Uvjerite se u čaroban svijet Orijenta, pogledajte fotografije sa događaja i posjetite prodajne objekte drogerija Kuća Hemije i Dama, kako biste istražili parfemske note brendova kao što su: Ajmal, Al Haramain, Armaf, Flavia, Lataffa, Rasasi, Swiss Arabian.

Drogerija Kuća Hemije posluje od 2003. godine i prvi je maloprodajni lanac drogerija u Crnoj Gori sa prepoznatljivim konceptom ,,Da sve bude čisto” koji u fokusu ima porodicu, dom i ličnu njegu. Savremeni enterijer drogerija Kuća Hemije oplemenjuju vodeći makeup brendovi, ali i luksuzne parfemske note koje osvajaju svijet. Usmjerenost na potrošače, širok asortiman i profesionalna usluga, potvrđena je višegodišnjim povjerenjem koje je vodilo otvaranju 18 prodajnih objekata širom Crne Gore.

Drogerija Dama predstavlja savremeni koncept moderne drogerije u kojoj možete pronaći sve iz svijeta njege, ljepote i zdravlja. Prvenstveno inspirisana ženama koje uživaju u ritualima njege i ljepote, ali i modernim načinom življenja, Drogerija Dama postala je prepoznatljivo mjesto na kom kupovina postaje uživanje.

-

Osim profesionalne usluge i estetike koja se osjeća u svakom kutku, Drogerija Dama razvija i unapređuje rad u oblasti farmaceutske zdravstvene zaštite, dajući prednost promovisanju zdravlja i prevenciji bolesti.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO