OD PRODAVAČICE DO MILIJARDERKE: Bivšeg muža je PSIHIČKI URNISALA, zbog nje završio na rehabilitaciji

Natalija Vodijanova je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici.

Vodjanova je rasla sa dvije polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna oboljela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala.

Da bi imali čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavali voće i povrće i skoro sav novac davali su za oboljelu sestru. Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine, kada je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primijetio agent iz jedne modne agencije i promijenio joj život.

Natalija je ubrzo počela da radi u jednoj ruskoj modnoj agenciji, a za samo dvije godine je uspela da zaintrigira svjetsku modnu scenu, U Pariz se preselila kada je napunila 17 godina, modne ponude su samo pljuštale, a ova ljepotica je dobila i nadimak Supernova.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lova (@atelierlova)

Za kratko vrijeme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za “Vogue” i druge magazine, bila je zaštitno lice za svjetskih brendova kao što su “Gucci”, “Prada”, “Chanel”, “Versace”, “Hugo Bos”… Natalija je bila treći najuspješniji model na svijetu i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Natalijin privatni život je i više nego zanimljiv. Nakon velikog uspjeha u modnoj industriji udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje djece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da je on bogataš plemićkog porijekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je riješila da ostavi Džastina, a razveli su se u neprijatnim okolnostima.

– Osjećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija- izjavio za medije Džastin nakon razvoda.

I dok je njen bivši princ na bijelom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Započela je vezu sa francuskim milijarderom Antonom Arnoom čije bogatstvo procjenjuje se 84 milijarde dolara što ga čini jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

Natalija je u braku sa njim dobila dva sina Maksima i Romana, a dugogodišnju vezu krunisali su vjenčanjem na jesen 2020. u septembru na intimnoj ceremoniji u Parizu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lova (@atelierlova)

Manekenka je na svom Instagram profilu tada objavila fotografiju i kratak snimak sa vjenčanja, na kojima smo mogli da vidimo kako par izlazi iz opštine, a već na prvi pogled bilo je jasno da je cijela ceremonija bila vrlo romantična i šik, baš kako i zamišljamo mala francuska venčanja.

 

Njen sadašnji suprug je izvršni direktor brenda Berluti i deo LVMH grupacije koja je u vlasništvu njegove porodice.

Natalija nakon pet trudnoća ima savršenu figuru, aktivna je u humanitanrim akcijama, ima modne agencije koje izvlače djevojke iz siromašnih krajeva do pista poznatih dizajnera.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lova (@atelierlova)

Poznata po tome što se zalaže za prava osoba sa autizmom. Kada su njenu sestru izbacili iz kafića jer je imala neartikulisano ponašanje, Natalija je pokrenula niz dobrotvornih akcija, koje su imale cilj da osvijeste ljude da počnu da prihvataju osobe sa posebnim potrebama u svom okruženju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...