Odmor koji ste zaslužili

Hotelska grupa Budvanska rivijera, najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori, prepoznatljiva po hotelima na najatraktivnijim lokacijama u Budvi i Petrovcu, pripremila je zanimljive kampanje za ovo ljeto

0

Sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost odmora, Hotelska grupa Budvanska rivijera pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom Odmor koji ste zaslužili. Uz promotivne cijene i besplatan boravak za djecu do deset godina, ovom kampanjom takođe žele istaći prostranost, prirodno zelenilo i blizinu mora svih hotela HG Budvanska rivijera. U takvim uslovima moguće je bez problema održavati propisanu fizičku distancu i poštovati mjere Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Ono što posebno izdvaja hotele u okviru Hotelske grupe jeste njihova lokacija na samoj obali mora sa ponudom hotelskih plaža na kojima je obezbijeđen plažni mobilijar, kao i komfor i udobnost hotelskih kapaciteta.
U saradnji sa Hipotekarnom bankom, HG Budvanska rivijera ponudila je građanima Crne Gore i mogućnost ljetovanja na odloženo plaćanje kroz kampanju Ljeto za 10. Radi se o turističkom kreditu, koji je namijenjen svim klijentima Hipotekarne banke, ali i onima koji to nijesu, a koji ispunjavaju uslove kreditne sposobnosti. Ljetovanje u hotelima HG Budvanska rivijera ovim kreditom može se platiti na deset rata, bez kamate i bez ikakvih dodatnih troškova. Za rezervaciju boravka od deset i više dana, jedan dan se dobija gratis, dok je boravak za djecu do deset godina u okviru ove kampanje besplatan.
S obzirom na značajnu ulogu online komunikacije i prodaje, najpovoljnije uslove za rezervisanje individualnih aranžmana ovog ljeta, Hotelska grupa Budvanska rivijera ponudiće preko web sajta

www.hgbudvanskarivijera.com.

HOTEL ALEKSANDAR

Destinacija za porodični odmor

Hotel Aleksandar u Budvi ostaje i dalje fenomenalna destinacija za porodični odmor na samoj obali mora. Idealan za sve koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, kao i uslove za rekreaciju. Prijatnu domaćinsku atmosferu hotela karakteriše i izuzetna gastro ponuda, pa će gosti imati priliku da probaju specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje koji se pripremaju od odabranih namirnica oplemenjujući drevne recepture savremenim kulinarskim umijećima. Hotelska plaža s obezbijeđenim plažnim mobilijarom je novina u ponudi ovog hotela.

HOTEL CASTELLASTVA

Odmor koncipiran po želji gosta

U prelijepom prirodnom ambijentu borova i maslinjaka, hotel Castellastva pruža izrazitu toplinu, udobnost i odmor koncipiran po želji gosta. Hotel posjeduje mini wellness centar sa finskom saunom, parnim kupatilom i modernom teretanom. U sastavu hotela su i otvoreni bazen sa barom, kao i hotelska plaža u samom centru petrovačke gradske plaže.

RESORT SLOVENSKA PLAŽA

Pravi izbor

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort Slovenska plaža i ovog ljeta pravi izbor. U stilu malog mediteranskog grada, kroz koji se prožimaju njegovane zelene površine sa preko 300 vrsta različitih biljaka, Slovenska plaža predstavlja autentičnu turističku cjelinu i svojevrsni je brend HG Budvanska rivijera i grada Budve. Zelena oaza, kako je često nazivaju, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira i odmora, kao i odlične uslove za rekreaciju, uz poštovanje svih propisanih mjera nadležnih zdravstvenih institucija.

HOTEL PALAS

Jedinstveno mjesto za odmor

Jedan od najljepših hotela na Jadranu, hotel Palas u Petrovcu predstavlja jedinstveno mjesto za odmor koje gostima pruža doživljaj kao da su kod svoje kuće. Njegovane zelene površine, hotelska plaža, otvoreni bazen, moderan wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom i teretanom, izuzetna gastronomska ponuda tradicionalno vezana za kulturu mjesta sa modernim načinom pripreme, samo su neki od sadržaja koji ovaj hotel čine jednim od najtraženijih hotela za odmor u Crnoj Gori. Smješten na obali mora, udobnošću, prepoznatljivim mediteranskim stilom i očaravajućim pogledom na ostrva Katič i Sveta Neđelja uvijek iznova budi emociju za uživanjem i relaksacijom.

GRADSKA KAFANA HOTELA MOGREN

Emocija koja traje

Gradska kafana hotela Mogren nalazi se u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada, jednog od najstarijih naselja na Jadranu, poznatog preko dvije i po hiljade godina. Jedinstvena arhitektonska i urbanistička cjelina, opasana srednjovjekovnim bedemima, brižno čuva istoriju grada Budve, a Gradska kafana hotela Mogren joj je vjerni saveznik u tome. Sagrađena 1934. godine, godinama je svjedok istorijskih događaja, kao i razornih prirodnih nepogoda, usljed čega je često iznova mijenjala izgled, ali uvijek zadržavala autentičnost i duh istinske Budve po čemu je postala prepoznatljiva. Oduvijek je centar aktuelnih društvenih i kulturnih zbivanja, zato se u njoj stalno traži mjesto više. Za većinu mještana i turista nezamislivo je budvansko jutro bez jutarnje kafe u Gradskoj kafani. Toplina koja već decenijama karakteriše atmosferu i uslugu Mogrena i danas osvaja posjetioce Budve.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...