Nedavno objavljeno

Odmor koji ste zaslužili

Sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost odmora, Hotelska grupa Budvanska rivijera pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom Odmor koji ste zaslužili. Uz promotivne cijene i besplatan boravak za djecu do deset godina, ovom kampanjom takođe žele istaći prostranost, prirodno zelenilo i blizinu mora svih hotela HG Budvanska rivijera. U takvim uslovima moguće je bez problema održavati propisanu fizičku distancu i poštovati mjere Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Ono što posebno izdvaja hotele u okviru Hotelske grupe jeste njihova lokacija na samoj obali mora sa ponudom hotelskih plaža na kojima je obezbijeđen plažni mobilijar, kao i komfor i udobnost hotelskih kapaciteta.
U saradnji sa Hipotekarnom bankom, HG Budvanska rivijera ponudila je građanima Crne Gore i mogućnost ljetovanja na odloženo plaćanje kroz kampanju Ljeto za 10. Radi se o turističkom kreditu, koji je namijenjen svim klijentima Hipotekarne banke, ali i onima koji to nijesu, a koji ispunjavaju uslove kreditne sposobnosti. Ljetovanje u hotelima HG Budvanska rivijera ovim kreditom može se platiti na deset rata, bez kamate i bez ikakvih dodatnih troškova. Za rezervaciju boravka od deset i više dana, jedan dan se dobija gratis, dok je boravak za djecu do deset godina u okviru ove kampanje besplatan.
S obzirom na značajnu ulogu online komunikacije i prodaje, najpovoljnije uslove za rezervisanje individualnih aranžmana ovog ljeta, Hotelska grupa Budvanska rivijera ponudiće preko web sajta

www.hgbudvanskarivijera.com.

HOTEL ALEKSANDAR

Destinacija za porodični odmor

Hotel Aleksandar u Budvi ostaje i dalje fenomenalna destinacija za porodični odmor na samoj obali mora. Idealan za sve koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, kao i uslove za rekreaciju. Prijatnu domaćinsku atmosferu hotela karakteriše i izuzetna gastro ponuda, pa će gosti imati priliku da probaju specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje koji se pripremaju od odabranih namirnica oplemenjujući drevne recepture savremenim kulinarskim umijećima. Hotelska plaža s obezbijeđenim plažnim mobilijarom je novina u ponudi ovog hotela.

HOTEL CASTELLASTVA

Odmor koncipiran po želji gosta

U prelijepom prirodnom ambijentu borova i maslinjaka, hotel Castellastva pruža izrazitu toplinu, udobnost i odmor koncipiran po želji gosta. Hotel posjeduje mini wellness centar sa finskom saunom, parnim kupatilom i modernom teretanom. U sastavu hotela su i otvoreni bazen sa barom, kao i hotelska plaža u samom centru petrovačke gradske plaže.

RESORT SLOVENSKA PLAŽA

Pravi izbor

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort Slovenska plaža i ovog ljeta pravi izbor. U stilu malog mediteranskog grada, kroz koji se prožimaju njegovane zelene površine sa preko 300 vrsta različitih biljaka, Slovenska plaža predstavlja autentičnu turističku cjelinu i svojevrsni je brend HG Budvanska rivijera i grada Budve. Zelena oaza, kako je često nazivaju, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira i odmora, kao i odlične uslove za rekreaciju, uz poštovanje svih propisanih mjera nadležnih zdravstvenih institucija.

HOTEL PALAS

Jedinstveno mjesto za odmor

Jedan od najljepših hotela na Jadranu, hotel Palas u Petrovcu predstavlja jedinstveno mjesto za odmor koje gostima pruža doživljaj kao da su kod svoje kuće. Njegovane zelene površine, hotelska plaža, otvoreni bazen, moderan wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom i teretanom, izuzetna gastronomska ponuda tradicionalno vezana za kulturu mjesta sa modernim načinom pripreme, samo su neki od sadržaja koji ovaj hotel čine jednim od najtraženijih hotela za odmor u Crnoj Gori. Smješten na obali mora, udobnošću, prepoznatljivim mediteranskim stilom i očaravajućim pogledom na ostrva Katič i Sveta Neđelja uvijek iznova budi emociju za uživanjem i relaksacijom.

GRADSKA KAFANA HOTELA MOGREN

Emocija koja traje

Gradska kafana hotela Mogren nalazi se u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada, jednog od najstarijih naselja na Jadranu, poznatog preko dvije i po hiljade godina. Jedinstvena arhitektonska i urbanistička cjelina, opasana srednjovjekovnim bedemima, brižno čuva istoriju grada Budve, a Gradska kafana hotela Mogren joj je vjerni saveznik u tome. Sagrađena 1934. godine, godinama je svjedok istorijskih događaja, kao i razornih prirodnih nepogoda, usljed čega je često iznova mijenjala izgled, ali uvijek zadržavala autentičnost i duh istinske Budve po čemu je postala prepoznatljiva. Oduvijek je centar aktuelnih društvenih i kulturnih zbivanja, zato se u njoj stalno traži mjesto više. Za većinu mještana i turista nezamislivo je budvansko jutro bez jutarnje kafe u Gradskoj kafani. Toplina koja već decenijama karakteriše atmosferu i uslugu Mogrena i danas osvaja posjetioce Budve.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti