spot_img

Oktobarfest u Voli Motorsu

spot_img

Naš BMW Oktobarfest i ove je godine, prije svega, povod za druženje sa našim klijentima i prijateljima, u atmosferi onog po čemu je Bavarska poznata širom svijeta – prestižni BMW automobili i dobro pivo”, kazao je izvršni direktor Voli Motorsa Vladan Spasojević.
S obzirom na to da su klijenti Voli Motorsa navikli na specijalne akcije koje počinju u oktobru i često traju do kraja godine, u toj kompaniji su se potrudili da još jednom ponude nešto atraktivno i novo.
“U saradnji sa S Leasingom pokrenuli smo prodajnu akciju pod nazivom Dobitna BMW kombinacija. Radi se o operativnom lizingu na 36 mjeseci i ovo je prvi put da neko na crnogorskom tržištu aktivno promoviše ovaj način finansiranja. Operativni lizing ili dugoročni zakup smatra se najpopularnijim oblikom finansiranja novog vozila u svijetu. Ova usluga nudi vozilo na određeni vremenski period (u našem slučaju tri godine), sa preciziranom kilometražom za taj period (u našem slučaju to je 15.000 km godišnje, odnosno 45.000 km za tri godine), uz nepromjenljivu mjesečnu ratu. Dakle, operativni lizing ne nudi vlasništvo, već korišćenje i upravljanje predmetom. Takođe, vrlo bitna karakteristika je da je zakup za bilans neutralni model finansiranja koji ne povećava zaduženost preduzeća i smanjuje osnovicu poreza na dobit, budući da je rata poreski priznat trošak. Svaki klijent koji odabere vozilo sa lagera Voli Motorsa dobiće 10% popusta, učešće je 11,1% od cijene vozila sa popustom, dok mjesečna rata iznosi 1,1% od redovne cijene vozila”, kazao je Spasojević. Da bi bolje približio ponudu, naveo je primjer: “Ako ste izabrali vozilo čija je redovna cijena 50.000 eura, cijena sa popustom je 45.000, učešće 5.000, a mjesečna rata 550 eura.” Sve to, dodao je, prati i specijalna ponuda za kasko osiguranje, u saradnji sa Sava osiguranjem. “Nismo zaboravili ni već postojeće vlasnike BMW i Mini vozila. Trenutno je u Voli Motorsu aktuelna servisna akcija za vozila starija od šest godina koja klijentu nudi dijagnostiku elektronskih sistema vozila, pregled stanja akumulatora i kontrolu antifriza, pregled začepljenosti DPF filtera i pregled izduvnog sistema, provjeru rada klima-uređaja, vizuelnu provjeru stanja kaiša i remenica i to po cijeni od 45 eura (inače, redovna cijena za ovakav pregled iznosi 90 eura, što znači da klijent dobija 50% popusta).”
Da bi prisutnima bolje dočarao novi BMW X4, Spasojević je kazao: “Zamislite putovanje automobilom koje ne umori, komotan automobil kojem parking ne predstavlja problem, koji privlači pažnju oblikom i bojom, koju ste lično odabrali, a čija unutrašnjost, kvalitet materijala i udobnost sjedišta ne ostavljaju ravnodušnim. Sve je savršeno prilagođeno konturama tijela, elegantno i funkcionalno. Zato i ne čudi da je od lansiranja prvog modela BMW X4, prije samo četiri godine, do sada, širom svijeta, prodato više od 200.000 primjeraka”.
Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko-elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama, ujedno pružajući zadivljujući komfor. Novi model je 81 mm duži od prethodnog, 37 mm širi, a 3 mm niži. “Tih je i udoban na putu, a posjeduje jedan od najinteligentnijih sistema za pomoć vozaču – Driving Assistant Plus, koji pruža svu potrebnu sigurnost i pomoć, bilo da ste se zaglavili u gužvi i najdosadnijem kreni-stani saobraćaju u gradu, ili ipak jurite autoputem. Prikazaće vam informacije o trenutnoj brzini, navigaciona uputstva, informacije o ograničenju brzine, upozoriće vas na zabrane preticanja, a ujedno vam može pokazati vaše telefonske i muzičke liste. Uz to, BMW Head-Up Display prenosi sve važne informacije direktno u vidno polje, na samo prednje staklo i u punom koloru projektuje sve važne informacije. Nevjerovatno je kako ovako mali detalj olakšava vožnju i omogućava fokusiranost na put. Dodatno, najnoviji BMW X4 opciono omogućava i Wi-Fi hot spot, kao i bežično punjenje telefona. Kakvi god izazovi da vas čekaju na putu, novi BMW X4 ih željno očekuje”, rekao je Spasojević.
Gosti su imali priliku da probaju čuvene njemačke kobasice i pivo koje je obezbijedila Akademija piva, a zabavljali su ih Verica Čuljković, Mila Nikić i stand up komičar Andrija Dabanović. (Svetlana Peruničić/ Foto Vesela Mišković)

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO