Olivera Balašević skinula crninu i novom odjevnom kombinacijom poslala snažnu poruku

Dva mjeseca, i koji dan više, prošlo je od posljednje plovidbe legendarnog Panonskog mornara. Region i dalje tuguje, ne miri se sa odlaskom Đorđa Balaševića, ali – ostaju pjesme, knjige, uspomene, čitava jedna epoha za sva vremena. Najteže je uvijek najbližima, i samo njegova porodica zna koliko je snage potrebno da se bol makar malo ublaži. No, život mora dalje.

Prije nekoliko dana Đoletova supruga Olivera prvi put se pojavila u javnosti, kako bi novosadskoj Akademiji umjetnosti u ime porodice uručila vrijedan poklon. A danas je njena starija ćerka Jovana na Instagramu objavila fotografije koje kao da potvrđuju upravo pomenute riječi – život mora dalje.

„Ne tuguje to Ona, to samo vjetar svira prolećnu sonatu – kad joj nije vreme!“, napisala je Lola u objavi, uz haštagove #jednajemajka i #lavitaebella i #planetadvoriste, kako glasi naslov Oljine knjige koja je ovog aprila doživjela četvrto izdanje.

Osmjeh je lajtmotiv, pjevao je nekad Đole. Uz „dodaj svetu malo boje“, njegova supruga prošetala je Novim Sadom u impresivnoj proljećnoj kombinaciji – farmerkama, roze sakou i košulji, začinivši stajling šarenom maramom. Lolina objava sve je oduševila, pa je na račun lijepe mame stiglo bezbroj komplimenata.

Podsjetimo, porodica Balašević prije dva dana je Akademiji umjetnosti darovala audio-vizuelnu opremu vrednu oko 30.000 eura. Zvučnici, plejeri, miksete, sve što je korišćeno 2008. za montažu filma “Kao rani mraz”, rađenog po motivima čuvene “Priče o Vasi Ladačkom”, poklon su važnoj ustanovi kulture povodom 47. rođendana.

 – U ovim danima koji su teški za moju djecu i mene, kao roditelj mogu biti mirna. Dvoje od troje naše djece, Jovanu i Jelenu, iškolovala je ova akademija, i ovo je naš način da se zahvalimo profesorima, Novom Sadu, građanima, svima koji su učestvovali u danu kada je Đorđe otišao – rekla je Olja i dodala da je šou-biznis zbog pandemije stao, ali obrazovanje ne bi smjelo.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...