Omiljena skijališta poznatih

Sa prvim snijegom svjetski i domaći džet-set odlazi na luksuzna skijališta, uživaju u zimskom ambijentu i sportovima, ali i sa društvom i porodicom pored kamina

Porodično zimovanje

Omiljena destinacija kraljevskog para, princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža su francuski Alpi. To je bio njihov izbor i za prvo porodično zimovanje sa djecom, princom Džordžem i princezom Šarlot. Kejt, osim što voli skijanje, često navodi da je ta aktivnost zaslužna za njenu odličnu formu.

 

Milan na Kopaoniku

Voditelj Pinkovih zvezda Milan Kalinić je poznat kao ljubitelj sportskih aktivnosti, a Kopaonik je njegova omiljena destinacija za porodično zimovanje i uživanje u skijanju.

 

 

 

 

 

Skijanje u Italiji

Pored muzike, skijanje je njegova velika strast. Svake zime Dino Merlin odvoji vrijeme za uživanje na snijegu, a jedna od omiljenih destinacija popularnog pjevača je Italija.

 

 

 

Ponovo zajedno

Skijanje je spojilo poznati par. Popularni muzičar Sil i top model Hajdi Klum rastavljeni su od 2012. godine, a porodični odmor proveli su zajedno u Aspenu, gdje su sa djecom boravili tokom festivala u decembru.

 

 

Zimske radosti

Popularna hrvatska pjevačica Severina Kojić uživa u skijanju sa svojom porodicom, a kao ski destinaciju najčešće biri poznato austrijsko skijalište Nassfild. Lijepa Seve uživa na snijegu sa sinom Aleksandrom.

 

 

 

Gracija br. 97, 20.01.2017.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...