spot_img

Omiljene narukvice svjetskih zvijezda u Crnoj Gori

spot_img

Djetelina sa četiri lista poznata je u cijelom svijetu kao najjači simbol sreće. Prema jednoj legendi Eva je donijela djetelinu sa četiri lista iz raja, a prema jednom starom vjerovanju svaki list djeteline sa četiri lista predstavlja sreću u nekoj oblasti, jedan se odnosi na vjeru, drugi na nadu, treći na ljubav i četvrti na sreću. Ako pronađeš djetelinu sa četiri lista bićeš srećan cijeloga života, jer, ako imaš vjere, gajiš nadu i tražiš s ljubavlju, sa sigurnošću ćeš pronaći i svoju sreću.
Kako djetelina sa četiri lista donosi sreću i onima koji je prime kao poklon, Luka Kaprai (Luca Caprai) je 1992. godine odnovao brend Cruciani, jer je želio da donese sreću što većem broju ljudi. Narukvice Cruciani su modnom svijetu predstavljene prije nekoliko godina i postale su veoma popularne. Nose ih brojne poznate osobe u privatnim i javnim prilikama, izražavajući njima svoje poruke ili raspoloženja. Svaka narukvica Cruciani ima nekoliko djetelina sa četiri lista, a svaka se odnosi na po jednu želju osobe koja je nosi. Uz narukvice Cruciani do izražaja dolazi veseli i mladalački duh osobe koja je ima oko ruke. Izrađene su makrame tehnikom, a posebnim načinom tkanja je u ornamente utkana i oznaka prema kojoj se vidi da je riječ o Cruciani originalu. Dizajnirane su u skoro trideset boja, postoje posebne linije za žene, muškarce i djecu, a svaka od kolekcija nosi određenu poruku zavisno od oblika ili boja, prema želji možete da odaberete djetelinu sa četiri lista, srce, leptir…
Među obožavateljima Cruciani narukvica su Alberto Tomba, Farel Vilijams, Šarliz Teron, Džulijet Lusi, Bar Rafaeli, Hajdi Klum, Viktorija Bekam, Dita von Tiz, Paris Hilton, Rita Ora, a nije mogla da joj odoli ni Hilari Klinton.
Ovaj modni brend je dostupan u Podgorici, CRUCIANI Crna Gora, Delta City, te i vi možete da potražite svoju sreću, Cruciani narukvicu u omiljenoj boji i sa simbolima po želji.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO