Nedavno objavljeno

Omiljeni turski par očekuje treće dijete

‘Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, saznala sam da sam u drugom stanju dok sam se pripremala za ulogu u TV seriji ‘Kanlı Yayın’, za koju smo se mjesecima vrijedno spremali. Premda me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, morali smo odgoditi snimanje zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od ovog projekta na kojem sam radila sa sjajnim ljudima. Želim zahvaliti svim svojim kolegama, od kojih sam puno naučila i prošla kroz prekrasan proces stvaranja ovog projekta. Želim da nam se putevi ponovo spoje u zdravim danima’, napisala je Bergüzar Korel.

Podsjetimo, glumica je u braku s kolegom Halitom Ergenčom koji je u seriji ‘Hiljadu i jedna noć’ glumio Onura (kojeg gledaoci pamte i po ulozi Sulejmana Veličanstvenog), a poslije toga smo ih imali priliku gledati i u ‘Ranjenoj ljubavi’. Već imaju dva sina 11.godišnjeg Alija i Hana koji se rodio u martu prošle godine. Premda se nadala kako će drugo dijete biti djevojčica, te joj je čak i izabrala ime Lejla, Berguzar nije krila sreću što je njihov Ali dobio brata.

Dugi niz godina je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, bujnoj smeđoj kosi, a u međuvremenu je fanove iznenadila novim izgledom s puno kraćom frizurom. Prozvana je ‘Turkinjom s najljepšom kosom’, a upravo bujnoj i sjajnoj kosi zaradila je čitavo bogatstvo na reklamama za šampone.

Kao tajnu svog dobrog izgleda rekla je da prije svega redovno vježba. ‘Zdravo se hranim, a tu je i prirodna njega uz pozitivnu energiju. ‘Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Na tržnici redovno kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem puno vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir. Reducirala je večere i izbacila laktozu iz menija’, otkrila je svojevremeno Berguzar.

Izvor: tportal.hr

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti