spot_img

On u ljubav vjeruje

spot_img

Zbog njegovog razuzdanog ponašanja unazad nekoliko godina, malo je onih koji su vjerovali da će se princ Hari ikada smiriti i skrasiti, ali sve se promijenilo kada je u njegov život ušla američka glumica Megan Markl. Koliko je siguran u njihovu ljubav i u to da će im brak potrajati ‘do kraja života’, govori i podatak da je odbio potpisati predbračni ugovor kojim bi osigurao svoje bogatstvo, a koje se procjenjuje na 30 miliona funti.
“Nikada nije ni razmišljao o potpisivanju predbračnog ugovora. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak”, rekao je blizak prijatelj princa Harija. Sve to pokrenule su glasine kako se kraljevska porodica želi osigurati da Hari neće izgubiti svoje milione, posebno jer Megan već ima brak iza sebe, sa filmskim producentom Trevorom Engelsonom, koji je propao nakon samo dvije godine.
Hari je nastavio putem svog starijeg brata, princa Vilijama, koji je takođe odbio da potpiše predbračni ugovor uoči vjenčanja s Kejt Midlton. Oba postupka začudila su javnost jer je poznato da ni njihova majka, princeza Dijana, nikada nije potpisala ugovor, te je kasnije morala da se bori s princem Čarlsom kako bi joj razvodom pripalo 17 miliona funti te dodatno 400.000 funti godišnje.

via tportal.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO