Nedavno objavljeno

Opština Danilovgrad dobitnik priznanja Globallocal

Kako je saopšteno iz Opštine Danilovgrad, ovo prestižno priznanje dodjeljuje se na prijedlog šireg kruga članova, rukovodilaca i saradnika organizatora i partnera projekta Globallocal, preduzetnika, poslovnih asocijacija, nevladinih organizacija, naučno-obrazovnih institucija, državnih institucija i medija, nakon sprovedene višemjesečne procedure i u skladu sa utvrđenim kriterijumima.

„Dodjela ove prestižne nagrade i priznanja Opštini Danilovgrad će se obaviti u Dubrovniku, Hrvatska tokom održavanja višednevnog međunarodnog događaja koji će obuhvatati Međunarodnu naučno-stručnu i poslovnu konferenciju Poljoprivreda u XXI vijeku – kvalitet i sigurnost prehrambenih proizvoda i zdravlje potrošača, Regionalni samit preduzetnika 300 najboljih, Međunarodni dan investitora Naj investicija – investicija za čovjeka. Ovaj međunarodni događaj biće prilika za dodatnu promociju Danilovgrada kao atraktivne i podsticajne investicione destinaciju, te direktan razgovor sa privrednicima iz regiona i Evrope“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je laureat za ovu nagradu je, između ostalog, zaslužen i na osnovu međunarodne sertifikacije poslovnog ambijenta u opštini Danilovgrad tokom 2020. godine (Business Friendly Certificate – BFC) čime je značajno unaprijeđeno poslovno okruženje za osnivanje i rad privrednih subjekata kao i domaćih i inostranih investitora.

„Takođe, Opština Danilovgrad u kontinuitetu, izmjenom i dopunom lokalnih propisa, dodatno pojednostavljuje procedure za privredu, olakšava njeno poslovanje i podstiče ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta za građane Danilovgrada“, istakli su iz te lokalne saomouprave.

Izvor: PR pres servis

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti