spot_img

Osnivač Exita pozvao finsku premijerku na Sea Dance

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih nedjelja.

spot_img

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo da bi volio ona posjeti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sljedećeg jula, ističući da je njena energija i pozitivan stav sve s čime se Exitovi festivali mogu identifikovati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusan Kovacevic (@dusan_exit)

I naravno, da je vikend na Sea Dance-u svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

Proteklih dana javnost se podijelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti. Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvjesni! Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sana Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO