Ovo je najvoljeniji horoskopski znak

Mnogi astrolozi ističu da se Rak lako povezuje sa drugim ljudima, da su emotivniji i puni lijepe energije. Mjesec vlada ovim znakom, koji je, kako je poznato, simboliše majčinski instinkt. Poznato je da će Rak da se osjeća najprijatnije kod kuće u blizini porodice, poznatih stvari i dragih prijatelja.

Stoga su za Rakove, porodica i kuća veoma bitni u životu. Baš kao i Škorpije i Ribe, ovim vodenim znakom upravljaju prvo osjećanja i neophodno mu je da se osjeća sigurno prije nego što bilo koga pusti blizu, kako bi izrazio svoja najdublja osećanja. U pitanju su vrlo empatične ličnosti, pune saosjećanja i ljubavi.

Odlični su roditelji i njihovi aspekti porodice su na prvom mjestu. Pružaju puno ljubavi i sigurnosti, a povratna relacija je takva da su često veoma voljeni i poštovani. I kao prijatelji uvijek su tu da pruže ruku prijateljstva i uživaju u kućnim druženjima.

Kao negativnu stranu, stručnjaci iz ove oblasti navode da umiju da budu zatvoreni i nisu ljubitelji toga da privatne stvari dijele pred nepoznatim ljudima.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...