spot_img

PAMELA ANDERSON: Jurnjava za mladošću je uzaludna

Glumica koja je više od tri decenije bila poistovjećivana sa svojim likom iz “Baywatcha sada je odlučila sa sebe odbaciti etiketu seks-simbola

spot_img

Pamela Anderson se već nekoliko mjeseci na crvenim tepisima pojavljuje potpuno prirodna, bez trunke šminke. Kao rezultat toga, njena ljepota dobila je drugu dimenziju.

Na pitanje novinara u čemu je tajna njene beauty rutine, odgovorila je: “Ovih dana? Ne raditi ništa.” Izjavila je to dok je ovih dana prisustvovala Sedmici mode u Parizu. “Probudite se, šta god da se događa, događa se. Stvar je u samoprihvaćanju. Ovo je poglavlje mog života koje sada pokušavam prihvatiti.”

Foto: Instagram

Rekavši nedavno za i-D Magazine da se nalazi u svojoj “ženstvenoj i ćudljivoj” eri, Pamela Anderson ima mantru kojom se podsjeća zašto prihvaća svoj prirodni izgled. “Ponekad to sa sobom nosi mnoge izazove, ali naprosto morate shvatiti da ste dovoljno dobri i da ste lijepi”, kazala je.

“Jurnjava za mladošću je uzaludna”, izjavila je na reviji Viktorije Bekam. “Tamo nikad nećete stići. Pa zašto onda ne prihvatiti ono što se događa. Ja osjećam olakšanje, kao da sam skinula teret s ramena. I ovo mi se više sviđa. Sada se oblačim za sebe, a ne za druge.”

Foto: Instagram

Pedesetšestogodišnja glumica toliko je odlučna u tome da krene ispočetka da se želi riješiti i svoje stare odjeće,  uključujući kultni kupaći kostim iz Baywatcha po kojem je poznata. I koji joj još uvijek dobro stoji. “Bolje da razbistrim misli, raščistim ormar”, rekla je za časopis People. “Da napravim mjesta za ovaj novi život.”

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO