spot_img

Pametni modni detalji za potpuno uživanje u proljeću

spot_img

Sat je oduvijek bio i modni detalj. Moderno vrijeme donijelo nam je to da osim vremena ili estetike ovi uređaji postanu pametni i pruže mnogo više od toga. Uz pametne satove, nezaobilazan dio opreme koju nosimo svuda sa sobom su i slušalice. Važno nam je da nam i jedno i drugo pruže sve što od njih očekujemo, a da uz to ne zanemaruju izgled. Upravo sve to dolazi sa Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2 Pro.

U Samsung kompaniji kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika je neprikosnoveno, a uz to ide i briga o dizajnu. Zato Galaxy Watch5 satovi savršeno odgovaraju i onima koji su elegantni ili sportski tipovi, dok su Buds2 Pro urađeni čak i za one najzahtjevnije po pitanju zvuka.

Galaxy Watch5

Za Samsung Galaxy Watch5 kažu da je pametan sat napravljen za sve, jer se vodilo računa o dizajnu, estetici ali i karakteristikama i izdržljivosti. Sat ima veću bateriju u odnosu na prethodni model, izdržljiviji dizajn i novi temperaturni senzor. Lako uklopljiv jer dolazi u veličini od 40 i 44 milimetra, a koristi okvir osjetljiv na dodir. Ima, takođe, dva dugmeta sa strane.

Budite spokojni jer je Galaxy Watch5 Pro, zahvaljujući vrhunskim materijalima, spreman za sve izazove koji se nađu pred njim. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titanijuma koje štiti ekran sa okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim D-Buckle kaišem.

Sat je vodootporan do dubine 48 m 10 minuta, plus može izdržati prašinu, prljavštinu i pjesak. Takođe, ispunjava MIL-STD-810H standard, tako da bi trebalo da preživi ekstremne temperature i druge faktore iz okoline kao što su vibracije i udari.

-

Poželite li da nakon posla odmorite psihu, a zamorite tijelo vježbom, Galaxy Watch5 satovi su najbolji saveznik i u ovim aktivnostima. Dizajniran za svakodnevne pobjede, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje prevazilazi fitnes aktivnosti i uključuje procese nakon vježbanja, odmora i oporavka. Alat za mjerenje sastava tijela pruža potpuni uvid i prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vježbe i praćenje napretka. A kada je vrijeme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vježbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode na osnova gubitka znoja.

O tome kakav vam je kvalitet sna reći će vam upravo Galaxy Watch5 koji omogućava osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30 posto brže od svog prethodnika Galaxy Watch4.

Za više informacija o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro posjetite: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/

https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium-bt-sm-r920nzkaeuc/

Uživajte u savršenom zvuku sa Samsung Galaxy Buds2 Pro

Galaxy Buds2 Pro slušalice su vaš saveznik u svemu. Možete obavljati razgovore bez ometanja, ali i održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas buka spolja ometati. Buds2 Pro slušalice mogu neprimjetno da se prebace na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Posjeduju funkciju Auto Switch čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. I ne brinite se ako ih slučajno izgubite! Smart Things Find čini da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira na to da li su spakovane u kutijicu ili su van nje.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osjećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom. Sa novim Samsung seamless codec (SSC Hifi) kvalitetna muzika se sluša bez kašnjenja, a nove koaksijalne dvosmjerne slušalice čine da zvuk bude jasniji neko ikad. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem, napravljenim da bi se izbjeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Primajte pozive u pokretu uz moćni ANC da biste eliminisali buku. Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobjegnu u sopstveni svijet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevicom.

Za više informacija o Galaxy Buds2 Pro posjetite https://www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-bora-purple-sm-r510nlvaeuc/

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO