spot_img

Penzioner iz Berana dobitnik je automobila OPEL ASTRA ENJOY

spot_img

Dragić Vesković, penzioner iz Berana, dobitnik je automobila OPEL ASTRA ENJOY, u prvom kolu nagradne igre ZLATNI TIM – UHVATI RITAM, Elektroprivrede Crne Gore. “Iznenenađenje je bilo ogromno i pitali smo se da li je moguće. Poslije toga, u porodici su nastupili radost i oduševljenje. Komšije i prijatelji su takođe radosni i kažu da su kola pošla u prave ruke. Redovno plaćam struju i uvijek, čim primim penziju, odem i platim račun. Automobil neću ja voziti, već poklanjam sinu. Član sam Zlatnog tima četiri-pet godina, i dalje ću nastaviti, a sada imam još veću motivaciju”, rekao je Vesković, preuzimajući ključeve.
“EPCG će i dalje nastaviti da nagrađuje domaćinstva koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su Zlatnog tima. Ostalo je još 600 umanjenja od 50 eura koja ćemo domaćinstvima, članovima Zlatnog tima uručiti u naredna četiri kola. Pozivam ovom prilikom sve članove koji još uvijek nemaju aktiviran servis Elektronski račun da to urade, jer su im šanse za dobijanje nagrade veće”, rekao je Dragan Kadić, direktor direkcije za brigu o korisnicima u EPCG, koji je dobitniku uručio ključeve automobila.
Dobitnici u prvom kolu nagradne igre ZLATNI TIM – UHVATI RITAM izvučeni su 20. februara u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću. U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193.444 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za prvo kolo bio je automobil OPEL ASTRA ENJOY, kao i 150 umanjenja na računu od 50 eura; 110 umanjenja od 50 eura izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 193.444, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 15.810; 150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca, Bijelog Polja, Rožaja, Podgorice, Berana, Pljevalja. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na februarskom računu.
Ostala su još četiri kola nagradne igre, a izvlačenja će biti organizovana u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću, i to za drugo kolo 20. marta, za treće kolo 17. aprila, za četvrto kolo 27. maja i za peto kolo 19. juna. U naredna četiri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 eura; 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi Zlatnog tima, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis Elektronski račun.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO