Penzioneri NLB Banke dan ranije primaju penziju uz duže radno vrijeme

NLB Banka je za penzionere Fonda PIO Crne Gore koji preko njenih računa primaju penziju obezbjedila raniju isplatu i to već u srijedu 18. marta. Osim toga, tokom 19. i 20. marta sve filijale banke će raditi duže pa će već od 7 časova ujutro usluživati samo svoje najstarije klijente, imajući u vidu da se radi o najosjetljivijoj grupi građana u slučaju potencijalne epidemije virusa COVID -19. Vjerujemo da će duže radno vrijeme namijenjeno penzionerima omogućiti njihovo što kraće zadržavanje u filijalama uz poštovanje mjera socijalne distance sa krajnjim ciljem pevencije njihovog zdravlja.

NLB Banka preporučuje svim penzionerima, koji imaju platne kartice koje nisu do sada koristili za podizanje penzije, da to učine i time izbjegnu dolazak u banku i sebe zaštite od nepotrebnog rizika. Sve što je potrebno jeste da pozovu Kontakt centar na 19888 gdje će dobiti neophodne savjete kako da potpuno besplatno podignu novac na bilo kom bankomatu u Crnoj Gori.

NLB Banka se pridružila kampanji ‘Ostani doma, imajući u vidu svoju važnost i ulogu društveno odgovornog subjekta, čiji cilj je briga o dobrobiti i sigurnosti naših građana. Svim svojim klijentima Banka je omogućila besplatno podizanje novca NLB debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori, besplatna plaćanja svojim elektronskim i mobilnim bankarstvom, besplatna 3 mjeseca članarine za sve nove korisnike paketa bankarskih usluga koje sadrže elektronsko bankarstvo i time smanjila potrebe za dolazak u banku radi jednostavnih bankarskih poslova.

NLB Banka s pažnjom prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije pojave epidemije koronavirusa. O svim novinama u radu, redovno ćemo informisati zainteresovane građane putem bančinih zvaničnih kanala komunikacije, te putem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...