Nedavno objavljeno

Pilula za pilulu

Međutim, sve se više uviđa potreba da brinemo o sebi i svom tijelu, ne samo u određenim vremenskim periodima, već tokom cijele godine. Mlađi dio ženske populacije postaje sve svjesniji potrebe da brine ne samo o svom izgledu, već i o zdravlju jer – zdraviji način života znači održavanje ljepote tijela.
Oko 25-30% žena u svijetu koriste hormonske kontraceptive. Nažalost, prilikom korišćenja kontraceptivnih pilula često se javljaju neželjeni efekti kao što su glavobolja, zadržavanje tečnosti u organizmu, neželjene promjene na koži ili povećanje tjelesne težine.

 

Šta je Zyxelle?

ZYXELLE je dodatak ishrani na bazi kompleksa vitamina i minerala. Koristi se u prilikama kada je potreban veći unos hranjivih materijala i prilagođen je ženama koje koriste kontraceptivna sredstva. Kompletna formula omogućava finu integraciju minerala i vitamina koji se najčešće smanjuju prilikom korišćenja kontraceptivnih pilula.

 

 

ZYXELLE je savršen partner za estroprogesterone!

Azijska centela veoma efikasno pomaže u borbi protiv celulita i dovodi do fiziološkog funkcionisanja mikrocirkulacije. Smanjujujući celulit do neprimjetnosti, obnavlja fiziološki balans između venske i kapilarne cirkulacije.
Vitamin C, E i selen pomažu u zaštiti ćelija od stresa.
Vitamin B2 smanjuje učestale i intenzivne estragonske glavobolje.
Magnezijum i vitamin B2 smanjuju umor i obezbjeđuju održavanje psihološkog blagostanja.
Folna kiselina, vitamini B12 i B6 pomažu u prevenciji kardiovaskularnog rizika.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti