Početak emitovanja sadržaja iz produkcije Helen Doron – “Song Club” kanala

‼️❤️ U uslovima pandemije koronavirusa i novonastalih okolnosti, u kojima su naše svakodnevne aktivnosti otežane i čak onemogućene, ponosni smo da možemo dati mali doprinos našoj lokalnoj zajednici. U borbi za lakše prevazilaženje situacije izazvane pandemijom virusa COVID-19, Helen Doron Montenegro se pridružila projektu #UčiDoma i počela realizaciju donacije edukativnih sadržaja na engleskom jeziku iz produkcije Helen Doron Ltd.

📺 Početak emitovanja sadržaja iz produkcije Helen Doron – “Song Club” kanala, sa originalnim muzičkim numerama i video snimcima, bio je 01.04.2020. na kanalu MNE Sport, UČI DOMA, a od 21.04. i na Drugom programu RTCG .

Dodatno, sa RTCG je potpisan ugovor o preuzimanju prava emitovanja programa iz produkcije Helen Doron Ltd i to:

1. serijal crtanih filmova, uzrast od 1 god.do 8 god.
2. priče za laku noć, uzrast od 3 god. do 8 god.
3. Kangi club, edukativne i interaktivne igrice, uzrast od 3 god. do 10 god.
4. Teen Buzz Radio – sadržaji za tinejdžere

Helen Doron već dugi niz godina u čitavom svijetu, svake godine, sprovodi akciju ,,Mladi heroji’’ kroz koju djeca iz HD pomažu svojoj društvenoj zajednici. Ove godine su, bez dileme, sva djeca ,,Mladi heroji’’. Time smatramo da su zaslužili posebno priznanje (donaciju), jer su slijedili sve propisane mjere i odraslima dali značajnu ,,ruku pomoći’’ i primjer kako treba postupati u trenutku ovog veikog civilizacijskog izazova. Naša želja je da ovom akcijom veliki broj djece u Crnoj Gori osjeti dugoročni jezički i kulturološki benefit konzumiranjem specijalizovanih sadržaja na engleskom jeziku, koji će im biti dobra podloga za kasnije učenje i život. U skladu sa ugovorom o donaciji, emitovanje programa će se odvijati narednih 5 mjeseci, pri čemu se posebno vodilo računa i o tome da se obuhvati i period ljetnjeg raspusta.

Globalna mreža Helen Doron je i tokom perioda pandemije izazvane pojavom virusa COVID-19, u svih 40 zemalja svijeta, potvrdila da je, zaista, svjetski lider u obrazovanju engleskog jezika za uzraste od 3. mjeseca po rođenju do 19. godine. Nastava je u ovim okolnostima uspjela održati kontinuitet zahvaljujući online časovima, čemu se i tim Helen Doron Montenegro pridružio u drugoj polovini marta. Djeci je obezbijeđen kvalitetan kontinuitet započetog učenja, već od prvog dana obustave redovne nastave u mnogim državama, a zahvaljujući trudu roditelja i našeg nastavnog kadra, srećni smo da naša djeca uspješno privode kraju ovu veoma izazovnu školsku godinu.👏🏻❣️
#HelenDoronEnglish #ILoveHelenDoron #ILoveEnglish #EnglishForLife #MoreThanEnglish #EnglishAsSecondLanguage #UčiDoma

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...