PODGORIČKA BANKA I CKB OBEZBIJEDILE PAKETE POMOĆI NAJSTARIJIM KLIJENTIMA SA NAJNIŽIM PRIMANJIMA

Kako bi pomogla građanima da tokom trajanja epidemije brzo i jednostavno završavaju svoje obaveze, realizuju plaćanje računa pa i željene uplate donacija, Crnogorska komercijalna banka (CKB) je sa svojim partnerima aktivirala brojne elektronske kanale i aplikacije uz niz povoljnosti.

Nakon donacije od 100.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti i 20.000€ doniranih Kliničkom centru, Podgorička banka i Crnogorska komercijalna banka (CKB) obezbijedile su 260 paketa pomoći najstarijim klijentima sa najnižim primanjima.

Imajući u vidu da najstariji klijenti – penzioneri nerijetko nisu u mogućnosti da sami idu u kupovinu, a da je zbog ograničenosti kretanja i članovima njihovih porodica otežano snabdijevanje svojih starijih, banke su odlučile da pripreme adekvatne pakete pomoći i isporuče ih klijentima na kućne adrese.

Paketi pomoći u ukupnom iznosu od 6500€ sadrže najnužnije prehrambene namirnice: brašno, ulje, šećer, mlijeko, rižu, tjesteninu i sl, kao i sredstva za higijenu.

Pakete će narednih dana distribuirati volonteri Crvenog krsta kako bi se ispoštovale sve preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT).

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...