Podijelimo, jer zajedno možemo više

Bliži se početak nove školske godine i roditelji znaju koliko je potrebno novca izdvojiti za školski pribor, udžbenike i drugu školsku opremu. Porodicama koje materijalno nijesu u mogućnosti svaka pomoć u opremanju njihovog đaka je od velike koristi. Kako bi sva djeca imala iste mogućnosti za učenje kompanija Domaća trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, u saradnji s Udruženjem Roditelji pokrenula je akciju doniranja školskog pribora. U svim Aroma marketima do 15. septembra prilikom kupovine bilo kog školskog artikla odvaja se 5 centi za donaciju tako da se i potrošači mogu pridružiti akciji.

“Pored brojnih aktivnosti pomoći socijalno ugroženim porodicama, posebnu pažnju posvećujemo podršci u obrazovanju djece jer vjerujemo da moraju imati iste mogućnosti kao njihovi drugari. Veliki broj ovih mališana dolazi tokom cijele godine kod nas i uči sa našim volonterima, pa želimo da im pomognemo da spremni krenu u novu školsku godinu. Naravno, bez pomoći donatora ne bismo uspjeli, tako da nam je veoma drago što je renomirana domaća kompanija, kao što je Domaća trgovina, prepoznala značaj naših aktivnosti i podržala akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više. Od prikupljenih sredstava u Aroma marketima, obradovaćemo veliki broj đaka novim sveskama, bojicama, torbama i školskim priborom”, saopštili su iz Udruženja Roditelji.

“Naša želja je da djeci omogućimo lijep početak školske godine, da uživaju u učenju i igri sa svojim drugarima i učiteljima, a roditeljima da budemo podrška u što boljoj pripremi đaka za školu. Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u društveno odgovornim akcijama, a tu posebno mislimo na projekte usmjerene ka dobrobiti djece. Ujedno, vođeni ovom sjajnom inicijativom, i za sve đake prvake naših kolega iz kompanije smo obezbijedili školski pribor”, saopštili su iz kompanije Domaća trgovina.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...