Podrška ženama oboljelim od karcinoma

Fitness Center 4 Life sa svojim timom stoji na raspolaganju ženama koje se bore protiv kancera, pružajući im besplatno korišćenje teretane

Društvena odgovornost kompanije, društva i svakog pojedinca trebalo bi da bude mjera poštovanja, razumijevanja i pomaganja u nekim važnim životnim sferama, a najvažnije od svega jeste čovjekovo zdravlje. Svi možemo dati svoj doprinos jer se sreća, rezultati i uspjeh množe samo onda kada se dijele. Fitness Center 4 Life je upravo iz ovih razloga odlučio da bude dio kampanje Brini o sebi – Pođi na kontrolu, želeći da na ovaj način damo lični i timski doprinos u razvijanju aktivnosti koja bi trebalo svima da postane praksa i navika.

Naša ideja vodilja jeste da pokrenemo fitnes centre koji imaju adekvatne uslove i stručno osoblje da otvore svoja vrata ženama operisanim od karcinoma i onima koje se s njim bore da – makar tri puta sedmično besplatno vježbaju u centrima te da im uz pomoć stručnog osoblja oporavak učine bržim, lakšim i što efikasnijim.

Fitness Center 4 Life sa svojim timom stoji na raspolaganju tim ženama, borcima protiv kancera, pružajući im besplatno korišćenje teretane i čitav niz drugih mogućnosti. Znamo koliko je svaki postoperativni oporavak težak i psihički i fizički, kroz kakve sve faze jedna žena prođe da bi izašla kao pobjednik iz niza teških situacija, uspona, padova, razočarenja i bola… Ali, zajedničkim snagama možemo doprinijeti što bržem, ljepšem i boljem tretmanu u samom oporavku i na taj način nagraditi svaku ženu koja se hrabro borila, pomoći joj da istraje na jedan zdrav način, shodno našim stručnim i tehničkim mogućnostima.

Sve žene koje tokom oktobra obave preventivne preglede bilo koje vrste, ne samo karcinoma dojke, u ambulantama, klinikama i ustanovama koje su partneri kampanje Brini o sebi – Pođi na kontrolu, mogu u naredna dva mjeseca da treniraju u našem Centru po cijeni 20% nižoj od standardne.

Fitness Center 4 Life je s razlogom mjesto zdravih i dobrih navika, mjesto u kome uživaju i profesionalni sportisti i rekreativci, i želimo da zdrave navike ne budu luksuz već potreba svakog pojedinca. Sama tehnika vježbanja, pristup i atmosfera na treninzima jačaju i tijelo i duh. Svaki trening je pomak u radu na sebi, kako fizičkom tako i psihološkom smislu.

Vi brinite o sebi – Mi brinemo o vama!

Vaš 4 Life Team

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...