Poliklinika Natal na novoj ekskluzivnoj lokaciji

Ordinacija Natal je osnovana 1993. godine kao prva privatna ginekološka ordinacija sa kabinetom za ultrazvučnu dijagnostiku u Crnoj Gori, a danas je Natal prva poliklinika za žensko zdravlje u regionu.

spot_img

Poliklinika Natal preselila se nedavno na novoj ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici, u Studentskoj ulici broj 16 (City kvart). U elegantnom enterijeru dočekaće vas ljubazno osoblje te vas uputiti u prostorije za preglede i intervecije.
Natal spaja vrhunsku medicinu uz pomoć doktora stručnjaka iz zemlje i inostranstva, iz više grana medicine i sve to kako bi zodovoljili individualne potrebe i najzahtjevnijih pacijenata.
Natal je najbolje od medicine za žensko zdravlje na jednom mestu. Napravljena je kao poliklinika budućnosti organizovana i orijentisana prema pacijentima.
Uz vrhunski kvalitet usluga, visoku stručnost tima i najmoderniju tehnologiju, pacijenti na jednom mjestu mogu obaviti različite medicinske usluge – od dijagnostike, preko preventivnih pregleda do liječenja.

Usluge koje se nude su raznovrsne, a uključuju preglede “spolja i iznutra”, laboratorijske pretrage, ginekološke, trudničke i internističke usluge, ultrazvučnu dijagnostiku, digitalnu 3D mamografiju, rendgen, liječenje glavobolja, estetske tretmane – neinvazivne (radiofrekvencija), manje i više invazivne (botox, fileri…).Višedecenijska tradicija je najbolji dokaz uspješnog i kvalitetnog poslovanja.

Za vaše zdravlje i vaše potomstvo – poliklinika Natal.


Informacije i zakazivanje:
+382 20 273 273
+382 67 252 500
+382 69 717 171

Možda vas zanima

spot_img

NEDAVNO OBJAVLJENO