spot_img

Polo se igra na obali!

spot_img

Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste rivijere koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u ovom spektaklu, uz zanimljivu agendu, piće, sjajnu muziku. Impresivna lista učesnika dokazuje koliko je ovaj događaj bitan u polo i biznis zajednici na internacionalnom, ali i globalnom nivou: četiri sjajne ekipe odmjeriće znanje, iskustvo i spretnost u marini, a među njima su i maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džapura koji je jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola; član reprezentacije pola u Velikoj Britaniji i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba Jamie Morrison, višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu Charlie Wooldridge.
Organizator događaja je Global Citizen Forum, i Polo in the Port je jedan od ključnih društveno-sportskih događaja ovog ljeta, koji će spojiti sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu. Polo se do sada igrao na različitim arenama, od onih na ledu u Saint Moritzu u Švajcarskoj, na plaži nedaleko od Rovinja u Hrvatskoj, a ovog puta, prvi put, u marini sa sjajnom kulisom nautičkog naselja, jedrilica i superjahti na jednoj strani, i planinskih masiva na drugoj strani arene.
“Nakon našeg posljednjeg Foruma na Svetom Stefanu, zadovoljstvo je da našim partnerima i klijentima priuštimo još jedno luksuzno iskustvo Crne Gore – vjerujem da je sport najbolji ambasador. Naši partneri na projektu su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Petite Geneve Petrovic and Rolex, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovaj događaj na tivatskoj rivijeri”, ističe Armand Arton, osnivač Global Citizen Foruma. “Radujem se dolasku i igri sa svojom ekipom, prvi put u marini. Polo u parku je moja omiljena lokacija za igru pola, ali instinkt mi govori da će nakon igre u Porto Montenegru, njen status zamijeniti igra u marini”, prokomentarisao je Mahadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džapura.
Događaj će u četvrtak 1. avgusta u 20 časova otvoriti izvanredna konjička povorka kroz marinu Porto Montenegro. Polo će se igrati u naredna dva dana, od 17 časova na Areni. Karte su dostupne po cijeni od 20 eura za kupovinu putem email adrese: events@portomontenegro.com.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO