Nedavno objavljeno

Pomoć od srca za zdravstvene radnike

Epidemiolozi, ljekari, medicinske sestre i drugo osoblje nosiće najveći teret širenja koronavirusa, a na nama je da solidarno podijelimo teret tako što ćemo učestvovati u nabavci potrebne zaštitne opreme, kako bi im pomogli da se bore za nas.

„NLB Banka je i u redovnim uslovima rada uvijek podržavala crnogorsko zdravstvo unjihovim stremljenjima da pruže kvalitetniju i sveobuhvatniju zdravstvenu zaštitu građanima i našim klijentima. Zato je za nas obavezada u ovako izazovnom trenutku budemo uz zdravstvene radnike. Sloga i solidarnost uvijek su krasile crnogorsko društvo u kritičnim momentima, zato pozivamo da složno poštujemo preporuke zdravstvenih radnika, jer ćemo tako dati najveći doprinos u brobi protiv koronavirusa“, – rekao je Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB Banke.

Pored donacije za Nacionalni koordinacioni tim, NLB Banka je podržala inicijativu Udruženja Banaka za nabavku dva respiratora, a s ponosom ističemo da je na inicijativu naših zaposlenih otvoren donatorski račun u Banci na kojem ćemo prikupljati sredstva – lične priloge zaposlenih, koji će potom biti usmjereni na račun Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti