spot_img

Popularniji i od kraljevske porodice

spot_img

Kada su se 1997. godine upoznali, Viktorija Adams i Dejvid Bekam bili su zvijezde u svom poslu. Ona je svjetsku slavu postigla pjevanjem u grupi Spice Girls, a on je bio jedan od najboljih svjetskih fudbalera. Ljubavne iskre između njih brzo su planule, vezu su okrunili brakom dvije godine kasnije, ubrzo nakon rođenja prvog sina Bruklina. Spektakularno vjenčanje u dvorcu Lutrelstoun u Irskoj postavilo je novi rekord među selebritijima, budući da su za njega iskeširali milion funti.
Nakon Bruklina, dobili su sinove Romea i Kruza, kao i “tatinu princezu” – djevojčicu Harper Seven.
Uprkos vanbračnoj aferi (Dejvida i njegove asistentkinje Rebeke Los) i mnogobrojnim skandalima koji su ih pogađali, opstali su i jači su nego ikada. Bračni par Bekam proslaviće 4. jula proslaviće 19 godina braka, a zanimljivo je kako su se prvi put poljubili tek nakon četvrtog izlaska, u njegovom BMW-u.
“Naravno da smo griješili tokom godina, svi znamo da brak ima i teške trenutke, no bitno je da radite na njemu. Jedno drugo znamo najbolje, kadgod smo imali teške trenutke – razgovarali smo. Ostali smo zajedno jer se volimo, jer imamo četvoro prekrasne djece”, izjavila je Viktorija Bekam.

VIA tportal.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO