Porto Montenegro bilježi rekordnu retail godinu

Porto Montenegro ove godine proširio je svoju maloprodajnu kolekciju sa 10 potpuno novih međunarodnih brendova, a reakcije na nove, ali i stare radnje u naselju – više su nego pozitivne!

Jedan od događaja sezone zasigurno je bilo otvaranje DIOR-a, kuće koju je 1946. godine osnovao Christian Dior. U vanvremenskom prostoru u Porto Montenegru sa terasom, smeštenom u srcu marine, Dior otkriva kapsulu Dioriviera, letnju garderobu koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, kreativni direktor ženskih kolekcija Dior kuće. Dior Maison predstavljajuci garderobu, aksesoare i predmete, ovom sunčanom kolekcijom čini  život slatkim – La Dolce Vita.

Dodatak luksuznim brendovima kao što su Dolce & Gabanna, Fendi, Rolex i Hublot, koji već dugi niz godina uspješno posluju, ovog leta su Ralph Lauren, La Martina & Gant, butik Bagsy sa aksesoarima i torbama brojnih svjetskih brendova, ili književni kutak– knjižara Kosmos. Voli prodavnica, omiljeni crnogorski supermarket u Porto Montenegro je ove sezone došao sa misijom da zadovolji svakodnevne šoping potrebe rastuće zajednice naselja i marine. Stories je butik novog koncepta koji podržava domaće i ručno rađene crnogorske proizvode pod jednim krovom – od umjetničkih komada, nakita i kućnog posuđa, do proizvoda za njegu kože, ručno rađenih igračaka i aksesoara.

Za gastronome, ove sezone otvrorena su čak četiri nova restorana! Navale Gastro Bar, gurmansko umjetnički kutak sa odličnom sangrijom, Forza Porto donosi autentične bokeljske delikatese sa modernim i sofisticiranim zaokretom, dok Marea i Panorama kombinju tradicionalnu Mediteransku kuhinju sa dodatkom kulinarskih specijaliteta inspirisanim sjeverom, jela od mesa i pažljivo odabranih vina.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...