Posjetite Damu u TC Nikšić

Drogerija Dama se od sada nalazi na novoj lokaciji u Tržnom centru Nikšić, Novice Cerovića bb. U novom, lepršavijem i asortimanski bogatijem ambijentu. 

Kada smo stvarali Damu, posebnu pažnju smo posvetili samo jednoj stvari: željeli smo da našim dragim potrošačima stvorimo mjesto na kome će pronaći sve što im treba za njegu, ljepotu i zdravlje. I uspjeli smo! Napravili smo mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!
Razmišljali smo o brzini i modernom načinu življenja, zdravoj hrani i dodacima ishrani koji su nam neophodni, o njezi koja vodi zdravijem i kvalitetnijem životu i, naravno, o vječnoj temi ljepote.
Mislili smo o svakom detalju, svakom brendu, svakom dijelu našeg prodajnog prostora, i učinili da vam odabir bude ugodan i jednostavan, jer osmijeh naših kupaca nam je na prvom mjestu!
Drogerija – apoteka Dama razvija i unapređuje rad u oblasti farmaceutske zdravstvene zaštite, dajući prednost promociji zdravlja, prevenciji bolesti.
Pridružite nam se u misiji pravljenja ljepšeg, zdravijeg i njegovanijeg svijeta. Ne zaboravite da svaki dan učinite nešto lijepo za sebe i svoje najdraže! Mi znamo koliko svaka žena brine o svom zdravlju, koliko je posvećena svojoj njezi i koliko uživa u svojoj ljepoti.
Od sada će sve biti lakše, posjetite Damu!
Tvoj grad. Tvoja Drogerija. Drogerija Dama.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...