Potez omiljenog dizajnera oduševio je žene širom svijeta

Nakon što je prije pet godina čuveni francuski dizajner cipela Kristijan Labutin lansirao cipele u pet nude nijansi za žene svih boja kože, sada se njegova kolekcija nude cipela proširila na sedam nijansi koje odgovaraju ženama od najsvjetlije do najtamnije boje kože. Pogledajte koja je dva nova modela sandala osmislio poznati dizajner kojeg obožavaju žene širom svijeta

Prije pet godina, modna kuća Christian Louboutin lansirala je svoju kolekciju nude cipela – liniju koja je uključivala pet različitih nude nijansi. Od tada, kolekcija se proširila od početnih pet nijansi na sedam, a poznata modna kuća lansirala je i liniju balerinki nazvanih the Solasofia.

Ovoga puta iz Labutina su predstavili kolekciju koja uključuje dva nova modela sandala na petu – Christeriva i Cherrysandal.

Dostupne po cijeni od 875 $, Louboutin Christeriva štikle inspirisane su baletom i imaju traku koja se veže oko zgloba.

Model Cherrysandal koji se prodaje po cijeni od  885 $ takođe je dostupan u sedam nijansi.

Poznat po svojem ‘nude nije boja, to je koncept’ stavu, Christian Louboutin nastavlja uveseljavati žene širom svijeta, osiguravajući im cipele u njihovoj boji kože. Nude ili boja kože, kako se u prevodu češće koristi, dosad je uglavnom bila rezervisana za bjelkinje, no francuski dizajner omogućio je da se ta nepravda ispravi.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...