spot_img

Potpuno električni novi EQE SUV: visoka tehnologija i luksuz susrijeću se sa raznovrsnošću

Domet: Preko 590 km isključivo na električni pogon (WLTP)

spot_img

Novi nivoi modernog luksuza. EQE SUV Mercedes-EQ.

Precizne linije naglašavaju progresivnu dinamiku i sportske proporcije, praćene senzualnom jasnoćom i besprijekornim prelazima. U unutrašnjosti, MBUX Hyperscreen i digitalni svijet boja daju strastvene elemente, potpomognuti visokokvalitetnim ukrasima i velikodušnim osjećajem prostora. Sistemi pomoći, inteligentna navigacija i odlična zvučna izolacija čine i velike udaljenosti izuzetno opuštajućim događajem.

Električna transparentnost.

Novi EQE SUV: prostor za pet putnika, za inovativnu udobnost, veliku fleksibilnost i zapreminu tovarnog prostora. Uključujući sve ostale prednosti Mercedes-Benz SUV-a. Impresivna silueta, puristička spoljašnost i luksuzna unutrašnjost sa digitalnim kokpitom – uključujući pionirski MBUX Hyperscreen kao opciju – inspirišu. Dodatna prednost: Novi EQE SUV isključivo na električni pogon ima domet do 590 kilometara (prema WLTP).

Tako se pokazuje karakter.

Prepoznatljiv dizajn, sa najvišim standardima funkcionalnosti i aerodinamike: to je ono čime je opremljena spoljašnjost novog EQE SUV-a. Njegove dinamičke proporcije pojačavaju ovaj utisak i upućuju na veličanstveno oblikovane površine, smanjene spojeve i besprijekorne prelaze. Ovako to izgleda kada se EQE sretne sa SUV-om.

Vožnja na električni pogon za sva čula.

Sa novim EQE SUV-om doživjećete potpuno električno iskustvo vožnje za sva čula. Kao individualna opcija ili kao dio atraktivnih paketa Advanced i Premium, postoji izbor dodatne opreme visoke tehnologije koja se vjerovatno može naći samo u Mercedes-Benz vozilima. Posebno sjajni primjeri su KEYLESS-GO I Burmester® Surround-Soundsystem ili Sound Experience u unutrašnjosti.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO