Povratak u stara vremena

Crnogorski kantautor Nenad Knežević Knez objavio je novu pjesmu pod nazivom Zarobljeni, koja je brzo naišla na pozitivan odjek i, sudeći po reakcijama publike, probudila emocije i nostalgiju. “Poslije duže diskografske pauze izašla je moja nova pjesma koja nas vraća u ona stara vremena, s obzirom da je u nju utkan i duh mog prvog albuma. Obnovio sam saradnju sa Leom Đokajem i Ljubom Jovovićem, a tu su Stevan Milijanović i Vojke Đans, nove snage koje su pjesmi dale novu energiju. Pjesma je bila gotova prije par mjeseci, ali je čekala pravi trenutak da ugleda svjetlost dana. To je ljubavna pjesma o odnosu žene i muškarca koji traže ljubav, i nekada se zarobe u riječima. Zarobljeni smo često u riječima, ne znamo kako da u vezi izrazimo na pravi način emocije, iskažemo svoja osjećanja.”
Video-produkciju spota radio je Public film, koji stoji iza popularne serije 12 reči, režiserka je Jelena Stolica, a glumci u spotu su Ana Kostić i Filip Đuretić, koji takođe igra u seriji 12 reči.
Knez je protekli period iskoristio za stvaranje i najavljuje nove pjesme. “Inače, ovo vrijeme pandemije sam iskoristio da mnoge svoje ideje i neke demo snimke koji su godinama bili nedovršeni uobličim, sredim i da krenem da radim na tim pjesmama. Tako da mi je ova pauza i nešto dobro donijela. I za otprilike tri mjeseca ćemo čuti baladu Pričaj sa mnom. Biću mnogo aktivniji u diskografskom smislu u narednom periodu, a sada sa nestrpljenjem čekam impresije o pjesmi Zarobljeni.” (Foto Ivana Stevanović)

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...