Nedavno objavljeno

Praznici nam stižu…

Foto Instagram/Facebook/Snežana Medić/Nikola Pajović

SRĐAN LUBARDA

Srećna Nova godina!

Srđan Lubarda, izvršni direktor Nacionalne modne komore, podijelio je porodične fotografije na kojima je zabilježena praznična atmosfera, i čestitao Novu godinu.

JELENA KARLEUŠA

Raskošna i drugačija

Jelenina raskošna, moderna i blistava jelka, okićena plišanim igračkama u trendi pastelnim bojama, ipak nije bila u centru pažnje. Brojne komentare izazvao je njen bijeli mačak, koji je mirno pozirao na stolici pored jelke.

NATAŠA BEKVALAC

Da svi budemo zdravi

Uz predivnu jelku u pastelnim bojama pop pjevačica ispraća staru godinu i nestrpljivo dočekuje Novu 2021. “Želim nam da svi budemo zdravi. Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu. Puno smo naučili, draga 2020. dok si trajala, hvala ti, zato te ovako dugo i svečano ispraćam.”

MARIJA ŠERIFOVIĆ

I mi imamo jelku

Poznata pop pjevačica fotografisala se u šarenim dječijim čarapama pored jelke sa svojim preslatkim ljubimcem Hakom, uz komentar “I mi imamo jelku”.

MAJA ABRAMOVIĆ

Najljepše iz ove godine

Poznata manekenka raznježila je svoje pratioce fotografijom i porukom na Instagramu: “Najljepše iz ove godine, a i svake sljedeće nalazi se sa lijeve strane.”

VESNA DEDIĆ

Dosta je bilo…

ׅ“Kraj ljubavi je kad on kaže ako izgubiš sebe onakvu kakva si bila kada te je prvi put ugledao”, kaže junakinja romana Ne dam te. I ja se slažem. A kraj godine je za mene kada snimim novogodišnje i božićne emisije, okitim jelku i kod kuće i u studiju. Dakle, 2020. kraj. Dosta je bilo”, zapisala je poznata novinarka i književnica.

DRAGANA DABOVIĆ

Svaki dan za radost

Poznata glumica istinski uživa u prazničnoj čaroliji sa ćerkom Bjankom i svake godine nas obraduje bajkovitim fotografijama. Svojim pratiocima na Instagramu je poželjela: “Nek vam svaki dan služi na radost i ljubav, od srca vam to želimo.”

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti