NaslovnicaVijestiPrijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com za početnike“

Iz iste kategorije

Prijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com za početnike“

Šta se može naučiti na prvoj Booking.com radionici? Glavne karakteristike i benefiti ove platforme, dobre primjere iz prakse, kako se kreira profil koji je u skladu sa potrebama biznisa, kako se postavljaju sve potrebne informacije o ponudi i kako se kreira način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking.com djeliće Igor Stojanović koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namijenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori  mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Hercegovini putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog  turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i vještine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namijenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pomenuto istraživanje je pokazalo da je preko 90% ispitanika u sve tri države čulo za Booking.com platformu, ali ih je samo oko 60% koristilo u protekloj godini. Stoga smo riješili da prva u nizu radionica baš bude posvećena Booking.com platformi.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore.

Nedavno objavljeno