spot_img

Promocija knjige poezije „Drugi Svijet“

spot_img

Uz autora, o knjizi će govoriti recezent djela književnica Nataša Žurić i dr Mirko Jakovljević ispred izdavačke kuće Lider Mont Media.

U okviru promocije biće prikazan kratak film posvećen djelu, a u muzičkom segmentu nastupiće umjetnica Olivera Bjelić.

Ovo je Rosiću književni prvijenac, a knjiga je za kratak vremenski period dobila pažnju publike, neke od pjesama su prevedene na više jezika, i dobile su mjesto u inostranim književnim zbornicima i portalima.

“Poetski prvjenac Milisava Rosića, pokazuje već sada određenu autorsku i čitalačku zrelost, gdje se s pravom može nagovijestiti pojava mladog mojkovačkog poete, kroz nagovještaj “Ovo je moj legat i podsjetnik, da se sjećam ko sam bio prije ovoga”. Uz želju za nova pjesnička dostignuća, preporučujem ovu zbirku čitalačkoj publi­ci.” književnica Nataša Žurić

 Milisav Rosić, rođen je u Mojkovcu 1997. godine. Tu završava osnovnu i sred­nju školu. Student je na Fakultetu političkih nauka. Interesovanje za umjetnost kod Milisava je počelo od malih nogu. Prvi njegov ozbiljniji umjetnički pro­jekat je performans “Umjetnik nema ego”. Svoje prve neobjavljene pjesme je čitao na umjetničkim večerima “Po­kaži talenat” u sklopu Centra za Kul­turu “Nenad Rakočević”. Pored pisanja, kao njegove glavne vodilje, Milisav se oprobao u video produkciji u sklopu ep-a pjevačice Olivere Bjelić, gdje ekranizuje spot za pjesmu “Sjena”.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO