Promocija romana “Krila” 6.juna u KIC-u

 Ponedjeljak, 6.jun, Multimedijalna sala KIC-a / 19:00

spot_img

Novi roman “Krila” crnogorske spisateljice Doris Ražnatović biće predstavljen podgoričkoj publici u ponedjeljak, 6. juna u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” u 19h.

Pored autorke, na promociji njenog četvrtog romana će govoriti novinarka Lola Papović i teoretičarka moderne i savremene umjetnosti Marija Saičić.

Doris Ražnatović je rođena u Ulcinju, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Obrazovanje je nastavila u Podgorici na Fakultetu političkih nauka gdje je diplomirala 2014, a potom specijalizirala u oblasti Prava Evropske unije na Pravnom fakultetu, u istom gradu. Doris svoje prve priče i tekstove objavljuje na društvenim mrežama pod imenom Dulcinea i za kratko vrijeme privlači veliku pažnju i ljubav čitalaca, kako u Crnoj Gori tako i širom regiona. Njena prva autorska knjiga “Ja sam život” objavljena je 2019. godine, a zbog velikog interesovanja čitalačke publike, uslijedio je i nastavak “Ja sam život 2”, dok je treća knjiga publikovana pod imenom “Dva lica sudbine”. Posljednji roman “Krila” objavljen je u okviru beogradske izdavačke kuće “Samo korak”. Nepresušnu inspiraciju za stvaranje pronalazi, kako ističe, u svom životu i sudbinama ljudi koji je okružuju. Pišući o onome o čemu drugi ćute i istinom od koje ne preza, pronalazi put do srca svoje publike

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO