Radno vrijeme NLB filijala prilagođeno novim okolnostima

Sprovodeći mjere koje izdaje Institut za javno zdravlje i Vlada Crne Gore, NLB Banka osigurava maksimum prevencije od širenja novog korona virusa štiteći na taj način zdravlje zaposlenih i klijenata. S tim u vezi, radno vrijeme filijala NLB Banke će se u narednom periodu prilagođavati novim okolnostima, kako bi se zaposleni sačuvali od potencijalne izloženosti virusu.

Od ponedjeljka, 30.03.2020., NLB filijale radiće skraćeno radno vrijeme, od 8 do 13 časova. Podsjećamo da su privremeno zatvorene sljedeće filijale NLB Banke: filijala u City kvartu na adresi Cetinjski put 20 u Podgorici, filijala u okviru tržnog centra Mall of Montenegro, na adresi Drpe Mandića bb u Podgorici, i filijala NLB Banke u Tuzima. Subota je neradni dan za sve NLB filijale.

NLB Banka poziva klijente na odgovorno ponašanje, poštovanje propisanih mjera od strane Vlade Crne Gore, te na upotrebu digitalnih kanala, putem kojih je moguće izvršiti većinu jednostavnih bankarskih operacija. Na raspolaganju je i Kontakt centar banke (info@nlb.me i 19888) radnim danima od 8 do 22 časa i subotom od 8 do 18 časova.

Ukoliko postoji neodložna potreba da klijent posjeti filijalu, savjetuje se da prethodno provjeri radno vrijeme NLB filijala na internet straniciwww.nlb.me. Uz to, poželjno je prethodno zakazati sastanak kod svog komercijaliste ili ličnog bankara, kako bi se izbjeglo stvaranje gužve i poštovala mjera održavanja propisane fizičke distance.

NLB Banka s pažnjom prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade Crne Gore, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije širenja novog korona virusa. O svim novinama u radu Banke, redovno ćemo informisati zainteresovane građane putem bančinih zvaničnih kanala komunikacije, te putem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...