Razvod!

Iz Holivuda stiže neočekivana vijest: glumci Dženifer Aniston i Džastin Tero razvode se nakon samo dvije i po godine braka.  Razvod su potvrdili zajedničkom izjavom, piše Associated Press, a odluku su donijeli zajedno krajem prošle godine. “Inače bismo to zadržali za sebe, ali s obzirom na tračeve i izmišljotine, htjeli smo da iznesemo istinu”, stoji u saopštenju koje potpisuje Stiven Huven, glasnogovornik Anistonove.

Javnost pokušava da dozna razlog razvoda, no čini se da problemi u njihovom braku traju već neko vrijeme te da je ovakav ishod bio neizbježan. Tako, naprimjer, Entertainment Tonight piše da se par od vjenčanja 2015. godine svađa oko mjesta stanovanja. Naime, Džastin je želio da živi u Njuorku, dok je Džen preferirala Los Anđeles, gdje je mogla da ima veću privatnost.

Nakon iznenadne objave vijesti, društvene mreže su se “usijale”, a fanovi Dženifer Aniston su uvjereni da se lijepa glumica razvodi zbog svog bivšeg supruga Breda Pita, te se nadaju da će ih uskoro vidjeti zajedno.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno