spot_img

Revolucija u oblikovanju kose

Predstavljamo najnoviju generaciju višenamjenskog stajlera za oblikovanje kose Dyson AirwrapTM

spot_img

Najnagrađivaniji aparat za oblikovanje kose radikalno je redizajniran za brže i lakše oblikovanje, bez ekstremne toplote. Podstaknut Dysonovom predanošću, novi Airwrap donosi nove i rekonstruisane nastavke koje pokreće poboljšani Coanda protok vazduha.
Neumoljivi perfekcionisti, Dysonovi inženjeri postavili su sebi izazov da kreiraju potpuno prilagodljive nastavke za savršeno oblikovanje svih tipova kose, bez ekstremne toplote, kako bi se održalo zdravlje i snaga kose.
Fantastična prednost Dyson AirWrapa je što donosi toliko mogućnosti za oblikovanje kose. Za one željne volumena, tu je okrugla četka koja usmjerava vazduh u kosu kako bi joj dao volumen. Sjajno je i to što se AirWrap može koristiti i kao fen, stoga više ne morate koristiti po nekoliko uređaja prije jednog izlaska.
Najbolje je što AirWrap posjeduje pametnu kontrolu toplote i mjeri temperaturu protoka vazduha preko 40 puta u sekundi. Zahvaljujući toj impresivnoj inovaciji nema ekstremnog zagrijavanja, toplota je kontrolisana i uvijek ispod 150°C.
Ovaj moderni uređaj za oblikovanje kose štedi vaše vrijeme. Dyson AirWrap je osmišljen tako da je lako biti vlastiti stilista.

Uvoznik i distributer za Crnu Goru TehnoPlus doo, Podgorica
www.tehnoplus.me, info@tehnoplus.me, +382 68 038 038

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO