Revolucionarni wellness na obali Boke

U One&Only Portonovi rizortu upoznajte Chenot Espace, transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma zasnovano na Chenot Metodi®

Idilični rizort One&Only Portonovi, smješten u Bokokotorskom zalivu, u Herceg Novom, predstavlja ultimativnu wellness destinaciju za predstojeće jesen i zimu. Ovaj rizort je prvi One&Only koji nudi Chenot Espace – transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma zasnovano na Chenot Metodi®, koja podrazumijeva programe po mjeri i pionirske tretmane kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cijele godine.

Naučni pristup wellnessu

Chenot-ov inovativni pristup kombinuje principe tradicionalnog kineskog liječenja sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom. Gosti započinju svoje wellness putovanje nizom testova, dizajniranih u skladu sa njihovim individualnim potrebama, što dovodi do kreiranja efikasnih i jedinstvenih, personalizovanih programa. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, ispituje važan niz fizioloških parametara, poznatih kao Chenot Lifestyle Biomarkers®, procjenjujući uticaj životnog stila na vitalni status i procese starenja. Nakon dijagnostičkih testova, za svakog gosta kreira se sofisticirani set prilagođenih tretmana i planova ishrane, koji sinergetski stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovno uspostavljaju fiziološku ravnotežu. Moguće je izabrati sveobuhvatni jednosedmični program, pojedinačne tretmane ili kraće programe koji se mogu neprimjetno uklopiti u vaš odmor.

Personalizovani plan ishrane

Budući da ishrana predstavlja ključni stub Chenot metoda®, gosti One&Only Portonovi rizorta mogu da praktikuju personalizovani plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa njihovim wellnes programima, i to u hotelskom restoranu La Veranda. Chenot dijeta je precizno formulisana da podrži samoizlječenje tijela, očisti ga na ćelijskom nivou i olakša metaboličku ravnotežu. Ova niskokalorična dijeta aktivira tjelesne mehanizme posta, istovremeno osiguravajući kvalitetnu prehranu ćelijama i ne narušavajući ukus ili aromu.

Mnoštvo opcija za opuštanje i regeneraciju

Chenot Espace se prostire na čak 4.000 m2 i nudi najsavremeniju opremu i 28 soba za tretmane. U ponudi je niz ciljanih tretmana, od neuroakustične duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidrokolon tretmana. Dijagnostika i tretmani spadaju u šest različitih odjeljenja: Medicinsko odjeljenje, Ljudske performanse, Medicinska estetika, Estetika, Hidroterapija te Sport i fitness. Pored toga, Chenot Espace posjeduje i sale za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, orijentalni Hammam i zatvoreni bazen, omogućavajući gostima pregršt opcija za opuštanje i regeneraciju.
Tipsarević Luxury teniski klub sa dva profesionalna terena pruža vrhunske sadržaje ljubiteljima ovog sporta na svim nivoima, dok najsavremeniji fitness centar nudi privatne i grupne treninge uz najnoviju Technogym™ opremu. Takođe, za goste koji žele idealnu kombinaciju vježbe duha i tijela, na raspolaganju su časovi joge na otvorenom, sa čarobnim pogledom na zaliv i fascinantnu arhitekturu One&Only Portonovi rizorta.

Za više informacija ili rezervacije posjetite:
oneandonlyportonovi.com

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...