REVOLUTION ROLLERS

Najnoviji planetarni hit proizvod za kožu su roleri za masažu lica od poludragog kamenja. Koriste se veoma jednostavno: na očišćeno lice nanesite nekoliko kapi ulja, seruma ili hidratantne kreme za lice, pa nježno pomjerajte valjak od nosa prema spoljašnjim ivicama. Može se koristiti i na vratu kretanjem prema bradi.
Roler od žada će vam pružiti ujednačen ten i pomoći u zatezanju kože. Može spriječiti nastanak bora, a koži vratiti elastičnost i sjaj. Blaga svakodnevna masaža lica ovim rolerom pospješuje cirkulaciju i pomaže koži da brže i bolje apsorbuje serume i maske koje su dio vaše uobičajene njege.
Roler od pravog prozirnog kvarca Jedinstveni kristal tradicionalno je poznat po svojoj sposobnosti zacjeljivanja i oslobađanja negativne energije.
Vibrirajući masažer od ružičastog kvarca namijenjen hlađenju i konturiranju kože, djeluje koristeći preko 6000 vibracija u minuti i savršen je za pospješivanje rezultata svakodnevne njege, ujedno ublažavajući napetost lica. Umirujući dodir ružičastog kvarca se tradicionalno koristi za smirivanje kože.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...