spot_img

Rijanina kolekcija za mame i buduće mame

Muzička zvijezda lansirala je novu kolekciju grudnjaka za trudnice i dojilje, a u živopisnoj kampanji pojavljuje se sama “kraljica svih majki”

spot_img

Tokom obje svoje trudnoće, popularna pjevačica Rijana, za koju kažu da je vjerovatno mama s najviše stila na svijetu, dokazala je da i trudnički stil može da izgleda izuzetno moderno. S obzirom na to da Rijana i ASAP Roki trenutno čekaju drugo dijete, moglo bi se reći da je pjevačica sada već prava majstorica trudničkog stila. Zato je sasvim prirodno i da zakorači u svijet dizajna za trudnice. Tako je za svoj brend donjeg rublja Savage x Fenty Rijana dizajnirala kolekciju za “mame i buduće mame”.


Cilj joj je, kako je izjavila, da slavi majčinstvo nudeći udobne i funkcionalne komade koji “ne žrtvuju stil i seksepil”. S tri nova grudnjaka, kolekcija je upotpunjena i majicom s natpisom MAKE MORE BABIES. “Nova kolekcija za trudnice donosi samopouzdanje i udobnost mamama u svakoj fazi njihovog putovanja”, rekla je Rijana. Grudnjaci od čipke i pamuka u bojama “crnog kavijara”, “ljubičaste lavande”, “platinasto sive” i mornarsko plave”, dolaze s korpicama koje mogu da se otkopčaju radi lakšeg dojenja.


Fotografije za kampanju su postale pravi hit jer na njima Rijana doji svog sina. Ovom kampanjom, koju neki smatraju provokativnom, slavna RiRi poručuje da je dojenje prirodno te da nikada i nikako ne bi trebalo da bude tabu. (Foto Promo)

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO