spot_img

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

spot_img

Samsung Electronics zvanično je predstavio modele Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, dva inovativna pametna telefona, koji unapređuju posvećenost kompanije u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava. Novi modeli popularne Galaxy A serije omogući će korisnicima da prave stabilne i čiste video snimke, da vide jasno čak i pri jakom osvetljenju i više se bave onim što vole uz bateriju koja traje duže od dva dana[1].

„Vrhunsko mobilno iskustvo postaje sve važnije za svakodnevni život“, izjavio je TM Roh, predsjednik i rukovodilac Odjeljenja za Mobilno Iskustvo u kompaniji Samsung Electronics.  „Uz stalna poboljšanja Galaxy A serije, vodimo računa da veći broj ljudi širom svijeta može pristupiti našim transformišućim inovacijama.“

Pravite nevjerovatne dnevne i noćne fotografije, unaprijeđene kreativnim alatima za uređivanje

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući 32MP prednjoj kameri.

Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unaprijeđenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu da budu sigurni da će napraviti nevjerovatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uslovima slabog osvetljenja, Noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja širenjem veličine piksela kamere.

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, korisnici sada mogu lakše ukloniti neželjene sijenke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje.

-

Doživite nevjerovatne performanse uz živopisan ekran, brz 5G i bateriju koja dugo traje

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča[2] na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča[3] na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unaprijeđena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratioci korisnika pri promjeni uslova osvetljenja.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G takođe garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbjednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbjednosti radi maksimalnog vijeka korišćenja pametnog telefona.

Ostanite povezani bez narušavanja sigurnosti

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbjednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbjednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podijele važne fajlove koji sadrže osjetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share[4]. Ona omogućava dijeljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su takođe kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosistemom za savršenu povezanost između uređaja. Korisnici mogu da dobiju 100GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tokom besplatnog probnog perioda od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic  aplikaciju[5] koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Dostupnost

Galaxy A54 5G će biti dostupan u četiri boje – crna, bijela, svijetlo zelena i svijetlo ljubičasta. Galaxy A34 5G će biti dostupan u četiri boje: crna, srebrna, svijetlo zelena i svijetlo ljubičasta. Oba uređaja će biti dostupna u Crnoj Gori krajem marta po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 489, 00 EUR za Galaxy A54 5G i po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 389,00 EUR za Galaxy 34 5G.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung novinarsku sobu na adresi http://news.samsung.com.

Tabela specifikacija

Galaxy A54 5G
Ekran6.4-inčni FHD+

Super AMOLED zaslon

Brzina osvježavanja od 120Hz

Vision Booster tehnologija

* Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča u punom pravougaoniku i 6,3 inča računajući zaobljene uglove. Stvarno vidljivo područje je manje zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
Dimenzije & težina 158.2 x 76.7 x 8.2mm, 202g
Kamera 12MP Ultra široka kamera

·        F2.2, FF

50MP Glavna kamera

·        F1.8, AF, OIS

5MP Makro kamera

·        F2.4, FF

32MP Prednja kamera

·        F2.2

APOcta-core
Memorija8GB memorije + 128GB skladišta

8GB memorije + 256GB skladišta

Proširivo skladište do 1 TB s dodatnom microSD karticom

*Stvaran kapacitet podliježe softverskim potrebama.

* Mogućnost memorije može se razlikovati zavisno od  tržišta

*MicroSD kartica se prodaje zasebno. Dostupnost detaljnih karakteristika (kao što su memorija i procesor) može se razlikovati zavisno od tržišta i operatera.

Baterija5,000mAh (standardno)
*Tipična vrijednost testirana je u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4,905 mAh. Stvarno trajanje baterije može varirati zavisno od mrežnog okruženja, obrascu korišćenja i drugim faktorima.
OS Android 13

One UI 5.1

* Dostupnost One UI funkcije, aplikacija i usluga može se razlikovati zavisno od OS verzije. 
Zaštita Samsung Knox
  

 

Galaxy A34 5G
Ekran 6.6-inčni FHD+

Super AMOLED ekran

Brzina osvježavanja od 120Hz

Vision Booster tehnologija

* Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,6 inča u punom pravougaoniku i 6,4 inča računajući zaobljene uglove. Stvarno vidljivo područje je manje zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
Dimenzije & težina161.3 x 78.1 x 8.2mm, 199g
Kamera 8MP Ultra široka kamera

·        F2.2, FF

48MP Glavna kamera

·        F1.8, AF, OIS

5MP Makro kamera

·        F2.4, FF

13MP Prednja kamera

·        F2.2, FF

APOcta-Core
Memorija 6GB memorije + 128GB skladišta

8GB memorije + 256GB skladišta

Proširivo skladište do 1 TB s dodatnom microSD karticom

*Stvaran kapacitet podliježe softverskim potrebama.

*Mogućnost memorije može se razlikovati zavisno od tržišta

*MicroSD kartica prodaje se zasebno. Dostupnost detaljnih karakteristika (kao što su memorija i procesor) može se razlikovati zavisno od tržišta i operatera

Baterija 5,000mAh (standardno)
Tipična vrijednost testirana je u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4,905 mAh. Stvarno trajanje baterije može varirati zavisno od mrežnog okruženja, obrascu korišćenja i drugim faktorima.
OS Android 13

One UI 5.1

* Dostupnost One UI funkcije aplikacija i usluga može se razlikovati zavisno od OS verzije. 
Zaštita Samsung Knox

 

 
[1] Stvarno trajanje baterije, vrijeme punjenja i vrijeme korišćenja može se razlikovati zavisno od mrežnog okruženja, obrascima korišćenja, količini poziva i poruka, učestalosti punjenja i drugim faktorima.
[2] Mjereno dijagonalno, ekran je veličine 6,4 inča punog pravougaonika i 6,3 inča kad se uračunaju zaobljene ivice; stvarna površina za korišćenje je manja zbog zaobljenih ivica i otvora za kameru.
[3] Mjereno dijagonalno, ekran je veličine 6,6 inča punog pravougaonika i 6,4 inča kad se uračunaju zaobljene ivice. Stvarna površina za gledanje je manja zbog zaobljenih ivica i otvora za kameru.
[4] Private Share funkcija zahtjeva da pošiljalac j i primalac imaju Galaxy uređaj i Andriod9 ili noviji kao i Private Share aplikaciju.
[5] Dostupno na Samsung uređaju sa funkcijom OneDrive-Gallery. Korisnici moraju sinhronizovati Galeriju s OneDrive aplikacijom kako bi iskoristili ponudu. Ponuda nije dostupna postojećim Microsoft 365 ili OneDrive premium pretplatnicima (uključujući besplatni probni period) ili bivšim Microsoft 365 ili OneDrive pretplatnicima koji su otkazali svoje premium pretplate u poslednjih 90 dana. Dostupnost može varirati zavisno od tržišta i operatera. Za više pojedinosti o primeni uslova i odredbi Google play, posetite https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO