spot_img

Šest godina Premium programa

spot_img

Saradnja na Premium programu počela je 2011. godine, kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga. Premium program okuplja više od 440 partnera, sa 21.000 korisnika Premium MasterCard beskontaktnih kartica koji imaju mogućnost popusta do 30 odsto i/ili plaćanja na rate na više od 1.600 lokacija. Promet Premium karticom predstavlja više od 30 odsto tržišnog učešća u prometu svih Mastercard kartica domaćeg izdanja, što je čini najpopularnijom platnom karticom u Crnoj Gori.
Ukazujući na uspješnost Premium programa, direktorica sektora za poslovanje sa pravnim licima u Hipotekarnoj banci Ana Golubović je kazala da se promet Premium karticom povećao za više od 40 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a broj transakcija za 56 odsto.
“Ponosni smo na to što saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma našim klijentima pruža brojne povoljnosti i što su oni prepoznali da smo posvećeni tome da im omogućimo najbolje proizvode i usluge na crnogorskom tržištu. Svi korisnici Premium programa znaju da popusti do 30 odsto ili kupovina na rate na više od 1.600 lokacija nijesu jedini razlog lojalnosti tom programu, već i sigurnost da će u svakom trenutku imati podršku naše dvije kompanije i naših partnera, kao i stalno unapređenje tog proizvoda”, rekla je Golubović.
Izražavajući zadovoljstvo zbog višegodišnje uspješne saradnje sa Hipotekarnom bankom i partnerima Premium programa, direktor sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu Dušan Banović istakao je da o uspješnosti Premium programa najbolje govori broj zadovoljnih korisnika kojih je iz dana u dan sve više.
“Raduje nas što program i dalje raste i što Premium kartica nastavlja da bude broj jedan platna kartica u Crnoj Gori. Zajedno sa Hipotekarnom bankom kreirali smo jedan od najprepoznatljivijih brendova u Crnoj Gori, koji povezuje brojne partnere, što ovaj program danas i čini tako uspješnim. Uvjereni u dalji uspjeh Premium programa, nastavićemo sa inovacijama, kako bismo našim korisnicima pružili najbolju uslugu”, rekao je Banović.
Premium program izazvao je dodatno interesovanje javnosti nakon uvođenja mobilne aplikacije – Premium program 2015. godine, preko koje korisnici na svom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedjelji, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu.
Na događaju je najavljena i novina u ponudi – Premium Gift kartica, koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO