Nedavno objavljeno

She’s Mercedes dame!

Glamurozni događaj u organizaciji svjetskog brenda Mercedes Benz medijski je kroz kreaciju modnog editorijala pratio magazin Exclusive. Okupiti uspješne žene koje povezuju ideja, iskustvo i međusobna inspiracija, glavni je cilj ovog događaja. U raskošnoj atmosferi i ambijentu namjenski dekorisanom za potrebe događaja She’s Mercedes, zvanice – dame koje je kompanija Ljetopis Automotive izdvojila da budu predstavnice projekta She’s Mercedes u Crnoj Gori, uživale su u druženju i savršenom gastronomskom užitku koji je besprijekorno priredio specijalizovani kulinarski tim hotela.

She’s Mercedes, uspjeh i snaga žene

Mercedes dama predstavlja odlučnu i snažnu ženu koja svoje zamisli sprovodi u djelo i važan je činilac u odlučivanju na tržištu, u biznisu, ali i u kreiranju budžeta samog domaćinstva. Svaka priča o uspjehu je jedinstvena. Nastojanje da se granice uspjeha prevazilaze i stalno proširuju, osobina je “prvih među jednakima”. Ova vrsta uspjeha inteligentna je i uravnotežena simbioza ličnog i profesionalnog ispunjenja žene, volja za oblikovanjem i definisanjem sopstvenog puta, pokretačka snaga modernog koncepta uspjeha. Upravo takvo postignuće žene slavi Mercedes Benz projektom She’s Mercedes. Staviti takve žene u centar interesovanja, dajući im značaj koji realno imaju uz opis izuzetnosti, zadatak je ove kompanije. Dokazane, istaknute u svojim oblastima, posebne, uspješne, vrijedne, uporne, one koje nadahnjuju svoju sredinu i podstiču druge na uspjeh – takve žene mogu da budu predstavnice brenda koji nosi titulu neprikosnovenog u industriji automobila.

Ko su crnogorske Mercedes dame?

Kompanija Ljetopis Automotive odabrala je dame koje bi najbolje predstavile sve prethodno navedeno. Mercedes dama mora biti uspješna, posvećena žena, koja može da služi za primjer poslovnog djelovanja, istrajnog rada i odlučnosti. Ljetopis Automotive smatra da su upravo takve crnogorske Mercedes dame: Dajana Golubović Pejović, poslovna mlada žena i zaštitno lice crnogorskog Javnog servisa; Orijana Ubović, slikarka; Danka Kovinić, najuspješnija crnogorska teniserka; Gordana Kapa, direktorica kompanije Milšped Montenegro; Ivona Dabetić Jovović, vlasnica i izvršna direktorica agencije Vision Event; Svitlana Ohonyan Ivanović, vlasnica Beauty salona Harmonija; Jovanka Ilić, menadžerka hotela Melia Budva Petrovac, i Kristina Banjević, influenserka. Svaka od njih svijetli je primjer zvijezde vodilje u svom poslu i okruženju, primjer snage i moći koju ne treba zapostavljati – naprotiv, treba im dati podstrek i ukazati čast, baš kao što to čini projekat She’s Mercedes.(Foto Đorđe Živaljević)

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti