Sjutra završni turnir u kvalifikacijama za EEURO2021

Završni turnir TOP 8 igrača iz Crne Gore u kvalifikacijama za EEURO2021, pod pokroviteljstvom UEFE, održaće se u četvrtak, 4. februara sa početkom u 14 časova, u game room lan, u naselju “pejton” u Podgorici. Organizatori turnira su Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) i Savez elektronskih sportova Crne Gore (SESCG).

Osam najboljih igrača iz Crne Gore (Samir Ramović, Nikola Malović, Rade Pavićević, Ivan Ražnatović, Drago Mandić, Bojan Tatar, Filip Šoć i Demir Ramović) boriće se za jedno mjesto koje vodi u kvalifikacije za EEURO ove godine. Najbolji igrač turnira će se pridružiti crnogorskom prvaku u PES-u, Vučeti Šćepanoviću I formiratri crnogorsku reprezentaciju za takmičenje 16 najboljih reprezentacija koje će se boriti za titulu prvaka Evrope u PES-u, na turniru koji će u Vembliju biti održan između mečeva polufinala i finala Evropskog prvenstva.

Podsjećamo da je reprezentacija Crne Gore prošle godine prošla kvalifikacije i osvojila deveto mjesto na evropskom prvenstvu u PES-u čiji je nagradni fond iznosio 100 hiljada eura.

Pozivamo novinare da izvještavaju sa događaja, gdje će imati priliku I za razgovor sa svim igračima. Zainteresovani mediji potrebno je da se jave na broj +382 69 238 128 najkasnije do sjutra (četvrtak) u 11 časova.

Podsjećamo, sve mečeve kvalifikacionog turnira TOP 8 Crne Gore, kao i same kvalifikacije za EEURO ljubitelji gejminga mogu pratiti uživo u četvrtak, od 14 časova, na youtube i twitch kanalu Saveza, uz naše komentatore Đorđa Rudovića, Vučetu Šćepanovića i Marka Vuletića.

Inače održana su dva online kvalifikaciona turnira sa prijavljenih oko 40 igrača iz Crne Gore. Po četiri najbolja igrača sa ovih turnira prošla su u TOP 8 fazu.

PES je kompjuterska igra kojom se simulira fudbalska utakmica.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...