spot_img

Skyline Belgrade i Airport City Belgrade podržali otvaranje plesnog festivala u Tivtu

spot_img

Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade i poslovni park Airport City Belgrade, pokrovitelji su prvog Festivala plesnog teatra, koji je počeo 11. jula na Ljetnjoj pozornici u Tivtu.

Pored podrške samom festivalu u saradnji sa Centrom za kulturu Tivat, Skyline Belgrade i Airport City Belgrade svim ljubiteljima plesa u Crnoj Gori omogućili su da uživaju u nastupu  Kibbutz Dance grupe, jedne od najuspešnijih izraelskih plesnih grupa, koja svake godine organizuje višemesečnu školu plesa za studente širom sveta, po čemu je poznata i izvan granica Izraela. Nastup ove grupe otvorio je festival predstavom „Majčino mleko“, u koreografiji Ramija Bera.

Lepota pokreta i smeli eksperiment koji su osnova modernog plesa savršeno se uklapaju u korporativnu viziju projekata koji su doveli Kibutz Dance na scenu našeg regiona. I kao što će gledaoci uživati u umetnosti igre na festivalu u Tivtu, stanari Skyline-a uživaće u najlepšem pogledu na Beograd.Jedinstveni stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade nalaziće se u samom centru grada u Ulici kneza Miloša, i sastojaće se od centralne poslovne i dve stambene kule.

Izraelski investitor AFI Europe, koji stoji iza ovog kompleksa, prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine, i svojim projektima kao što je Airport City Belgrade, dokazao se kao lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu.

 

-

 

 

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO