spot_img

Slavni očevi koji su osvojili internet

spot_img

Neke malodušne osobe mogu reći da fotografije sa portala i društvenih mreža ne predstavljaju realnu sliku bilo koje porodice, slavne ili obične, ali ove poznate tate zaista provode mnogo vremena sa svojom djecom. Vrlo su bliski i poklanjaju im mnogo ljubavi, trudeći se da ih učine srećnim.

 

Zalazak sunca u društvu mojih predivnih sinova”, napisao je Dejvid Bekam pored fotografije sa sinovima na svom Instagram profilu. Slavni britanski fudbaler, koji je ovog ljeta obilježio 19 godina braka sa svojom suprugom Viktorijom, ponosni je otac četvoro djece, sinova Bruklina, Romea i Kruza, i kćerke Harper.

-

Džastin Timbrlejk je od 2012. godine u braku sa glumicom Džesikom Bijel i imaju sina Silasa Randala. Slavni pop pjevač ne krije osjećaje, te ovako glasi njegova poruka napisana pored fotografije sa sinom u zagrljaju. “Posljednje tri godine mog života donijele su mi više sreće nego što sam mogao da zamislim. Biti otac je nevjerovatno putovanje”. Direktno iz srca, što izaziva oduševljenje njegovih više od 50 miliona pratilaca na Instagramu.

Jednostavno ih volim više nego sebe i sam život”, kaže glumac impozantne figure sa Havaja, nježni div Džejson Momoa, koji svaki slobodan trenutak provodi sa svojom djecom. Popularni Kal Drogo iz Igre Prijestola i fantastični Akvamen, ima kćerku i sina sa 11 godina starijom glumicom Lizom Bone, nekadašnjom suprugom slavnog muzičara Lenija Kravica.

Mnogi se slažu u tome da je kolumbijska pjevačica Šakira vjerovatno među najsrećnijim slavnim ženama na svijetu, jer španski fudbaler Žerar Pike nije samo dobar suprug, nego je i veoma pažljiv, nježan i brižan otac. Pike za svoje sinove, troipogodišnjeg Sašu i petoipogodišnjeg Milana, kaže da su njegov najveći životni uspjeh.

GRACIJA 149/januar 2019.

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO