spot_img

Solistički koncert gitaristkinje

Naša priznata višestruko nagrađivana gitaristkinja Kristina Miljenović,održaće svoj drugi po redu solistički koncert 31.maja u 20h u crkvi Sv.Duha u Kotoru.

spot_img

Na repetoaru programa biće: Bach, Giuliani, Mertz,Lobos, Brouwer… U toku programa biće i gost iznaneđenja. Podsjetimo sa 13 godina imala je svoj prvi solistički koncert. Na 47. muzičkom festivalu mladih Crne Gore, koji se održao sredinom maja, Kristina je ubjedljivo osvojila prvu nagradu sa 99 bodova i tako bila pobjednica u gitari. Firma karbonskih kufera za sve instrumente ,,ACCORD CASE” iz Hrvatske, poklonila je Kristini vrijedan karbonski kufer za gitaru. Kristina kao zaštitno lice reklamiraće ,,ACCORD CASE”.
Iza sebe ima preko 25 nagrada, sa svjetskih, Internacionalnih i domaćih takmičenja. Dobitnica je nagrade ,,Odličan 5“ iz fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. Takođe je i nosilac stipendije za najbolje talentovane učenike Crne Gore.

Mlada gitaristkinja bila je u novembru jedna od kandidata za dodjelu prestižne nagrade “21 novembar” posebno priznanje Opštine Kotor, koje je najveće gradsko priznanje. Za ovo priznanje nikad niko nije se uspio kandidovati od mladih tinejdžera.
Pred novu godinu iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića dobila je novčani poklon.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO