spot_img

Šta ponijeti na ovogodišnji Weekend Media Festival?

spot_img

Posljednji vikend u septembru već je tradicionalno rezervisan za Weekend Media Festival koji se ove godine održava od 21. do 24. na dobro znanom mjestu – staroj Tvornici duhana u Rovinju. I ptice na grani već znaju za sjajni vrtlog energije na Weekendu. Mjesto je to gdje se susreću genijalci, inovatori, zaljubljenici i stručnjaci industrije komunikacija iz cijelog regiona. Prije nego što uskočite u ovaj kreativni voz, treba se dobro pripremiti. Donosimo vam popis stvari bez kojih ne možete na ovogodišnji Weekend.16.

Dobro raspoloženje

Weekend je mjesto gde se okupljaju kreativni ljudi iz različitih sfera, a krasi ih ista strast i energija. Kada donesete dobro raspoloženje sa sobom, stvarate pozitivnu atmosferu u kojoj je svima u vašem društvu prijatno. Osjećajte se slobodno da igrate, smijete se, povezujete s drugim učesnicima i da iskoristite svaku priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Only good vibes allowed!

Najudobnije cipele

Jer i sami znate da ćete igrati cijelu noć! Kao i da ćete hodati od dvorane do dvorane kako biste čuli sve što sadrži najbolji Weekend program i otkrili sve dijelove prostora stare Tvornice duhana uređene u jedinstvenom Weekend stilu. Rovinj i Weekend čine idealnu kombinaciju za druženje na suncu, jer će doći svi vaši stari prijatelji, kolege i partneri iz regiona. Zato je najudobnija obuća koju imate apsolutni must have.

Vizitke

Susreti s novim ljudima mogu biti brzi i prolazni, ali vizitkarta je taj mali komadić papira koji čuva ključne informacije. Pomoću nje možete brzo i jednostavno podijeliti svoje kontakte s drugim učesnicima Weekenda, čime otvarate vrata za dalju komunikaciju i saradnju. Osim toga, vizitka ostavlja profesionalniji utisak i može vam pomoći da se istaknete među ostalim učesnicima. A svi znamo da je prvi utisak ključan i da se događa samo jednom.

-

Gadgeti

Jedna od esencijalnih stvari za preživljavanje su punjači i eksterne baterije. Ovaj Festival je maraton medijskog uzbuđenja i zato bi trebalo da obezbijedite da vaša tehnologija bude uvijek spremna za akciju. Naravno, opremite se i najnovijim high-tech igračkama. Od pametnih telefona do selfie štapova, budite sigurni da ćete uhvatiti svaki trenutak na festivalu i snimiti najcool selfije s predavačima i prijateljima.

Old school bilježnica

Ponesite i bilježnicu i olovku, jer zašto da ne? Iako živimo u digitalnom dobu, nikad ne znate kada ćete poželjeti da zabilježite inspirativnu ideju ili da upišete dragocjeni kontakt. Pisanje na old school način ima svoj šarm, a i kad vas izdaju sve baterije dobro je imati backup.

Generalni pokrovitelj Festivala je Adris grupa, a sve informacije o Weekendu možete pronaći ovdje, ali i putem službenih Instagram, Facebook i LinkedIn kanala.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO