Nedavno objavljeno

Šta se ovoga ljeta dešava u Porto Montenegru?

Dani ispunjeni suncem i lagane noći pružaju savršenu pozadinu za već spektakularno ljeto u Porto Montenegru. Evo šta će se dešavati u najuzbudljivijem nautičkom naselju na Crnogorskom primorju

Novo otvaranje BUDDHA-BAR BEACH

Pronađite svoj stil, prihvatite hedonistički duh i okupite svoje prijatelje oko azijsko-fuzione kuhinje. Buda-Bar Beach je otvoren u Porto Montenegru. Šta možete očekivati? Infinity bazen od 64 metra koji oduzima dah, prepoznatljiva jela koja kombinuju najfinije lokalne sastojke s azijskim začinima i međunarodni DJ-evi. Sve sa pozadinom nevjerovatno lijepog Bokokotorskog zaliva.

Najveći program događaja dosad!

Porto Montenegro nudi mnoštvo sjajnih događaja tokom ljetnjih mjeseci, ponešto za svaki ukus. Od gastronomije i sporta do mode, muzike i umjetnosti.
Istražite sve događaje!


Vrhunac ljeta POLO U LUCI!

Šta god da ste planirali za period od 11. do 14. avgusta, otkažite i dođite na ovaj događaj! Polo u luci se vraća na spektakularnu paradu konja, elegantne prijeme, dva dana uzbudljivog polo turnira i jednu nezaboravnu završnu zabavu. Ovo je događaj sezone Porto Montenegra!

A šta za djecu?

Naše Fudbalsko ljeto će zaokupirati dječju pažnju. Porto se udružio sa Be Free Football da bi pružili vrhunsko iskustvo ljetnjeg odmora kroz fudbalski kamp Fondacije Real Madrid. Sva djeca uzrasta od 6 do 17 godina mogu da uče od nekih od vodećih evropskih trenera, sklapaju prijateljstva i razvijaju svoje vještine.

Novi brendovi u naselju

U Porto Montenegro vjeruju u zadovoljstvo dokolice. Zbog toga ćete na crnogorskoj obali pronaći preko 70 međunarodnih modnih brendova, prodavnica, galerija, restorana i barova. Joie de vivre je centralni dio duha južnog sela Porto Montenegra, a Strada Navale je ove sezone svjetska destinacija za kupovinu. Boss, Cartier, Chopard, Dolce & Gabbana, Hublot, Rolek, Valentino i mnogi drugi već se nižu uz šetalište. Ove sezone im se pridružuju dugoočekivana Bvlgari prodavnica i mnoštvo brendova kao što su: Pretti Ballerinas, Stuart Veitzman, Le Silla i Giuseppe Zanotti u prodavnici Shubeshu. Dior se takođe vraća za drugu sezonu kako bi predstavio garderobu koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorka Diorovih ženskih kolekcija.

Uvijek svježa hrana!

Za ljubitelje gastronomije tu su dva nova gastro dodatka. Prvi je restoran Barkero, gastro bar inspirisan latino kuhinjom sa nezaboravnim pogledom na Mulo 1. Drugi je Godo koji služi vrhunski sladoled i slatkiše. Ne brinite o odabiru savršenog ukusa, uvijek se možete vratiti sjutra da probate drugi.
Želite da vidite koje druge usluge, prodavnice i stanice postoje u Porto Montenegru? Pogledajte ovdje:


Hajde da napravimo muziku (i više!)

Porto Montenegro ima novi muzički studio: AudioPort. Ovaj uzbudljivi muzički studio otvoren u julu predstavljaće iskustveni prostor za zvuk. Tu je muzika za svakoga, bez obzira da li ste profesionalac ili ne.
Šta možete očekivati u AudioPortu?
● privatni studio za snimanje na raspolaganju na sat ili dan
● producent i međunarodni studio
● komercijalna proizvodnja muzike
● majstorski kursevi DJ-a, muzike i pjevanja
● lokalna radio-stanica
● produkcija muzičkih videa
Ideja AudioPorta jeste da postane laboratorija za radoznale kreativce koji mogu eksperimentisati, sarađivati i stvarati. To može biti platforma za globalno emitovanje muzike ili intimni studio za ostvarenje ličnih snova.
Do kraja septembra 2022. možete uživati u 20% popusta na bilo koje studijsko vrijeme, majstorske kurseve, produkciju ili muzičku publikaciju. Jednostavno pošaljite email na
AudioPort@PortoMontenegro.com.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

MODA

Zdravlje

Recepti