Šta vole, a šta ne?

Ako ne želite da pogriješite u biranju poklona bliskoj osobi, možda može da vam pomogne njen horoskopski znak

OVAN 21. mart – 20. april

Poznato je da uvijek moraju da bude ispred svih. Ako kažu da vole poklone, to nije istina – jednostavno ih obožavaju. Vole otkačene stvari, nešto što niko nema. Nije važna cijena, ali uvrijediće na kopije modnih brendova ili parfema. Ako niste pri novcu, uokvirite zajedničku sliku i biće zadovoljni. Mnogo pažnje posvećuju izgledu, pa nećete pogriješiti s proizvodom za njegu kose ili kože.

BIK 21. april – 21. maj

Djeluju hladno, ali su dobri prijatelji koji će vam pomoći i u najtežoj nevolji. Zbog toga ih nagradite i odvojite malo više novca, jer vole luksuz. Dobar parfem ili, ako ne želite da potrošite previše, kupite neki lijep ukras za kuću. Žene Bikovi oduševiće se naušnicama ili narukvicama. Važno je i da poklon bude lijepo zapakovan.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Vole sve što je zanimljivo, neobično, otkačeno. Ali, vole i da čitaju, te je dobar poklon ženskim Blizancima ljubavni roman ili zanimljiva knjiga enciklopedijskog tipa – muškim. Djevojka će se obradovati ako joj poklonite sjenu za oči ili lak za nokte u nekoj ludoj boji. Nećete pogriješiti i biće zadovoljni.

RAK 22. juni – 22. jul

Znamo da se radi o osjetljivim osobama, te nikako ne smijete da ih zaboravite. Rakovima nije teško pronaći odgovarajući poklon, biće oduševljeni što ih se neko sjetio. Žene Rakovi vole tople i nježne boje, nevažno da li su u pitanju papuče, čarape, šolja za kafu ili dnevnik. Muški Rakovi posebno cijene udobnost, pa je pidžama pravi izbor.

LAV 23. jul – 22. avgust

Prate modu i znaju šta je u trendu, tako se oblače, vole takve parfeme i takvu muziku slušaju. Vole poklone i što ih više dobiju biće veseliji. Cijena nije važna, ali poklon mora da bude moderan. Želite li da ih oduševite, a pritom nije važno koliko ćete da potrošite, kupite neki markirani komad odjeće. To vrijedi za oba pola.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Nećete morati da potrošite mnogo novaca kako bi bile zadovoljne. Djevice se raduju sitnicama, ali budite originalni i, po mogućnosti, kupite nešto korisno što će zauvijek da ih podsjeća na vas. Ako znate da imaju neki hobi, kupite nešto vezano za njega. Ne ustručavajte se i pitajte ih šta žele, tako će biti najzadovoljnije.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole jednostavne stvari te zauvijek zaboravite na kič i šarenilo. Vagama nije važno da li je nešto moderno ili nije, najvažnije je da je lijepo. Neki od asesoara (rukavice, kapa, šal) biće idealan, a Vage se neće buniti ni kada ugledaju lijepu, skupu i luksuzno upakovanu bombonjeru.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Očekuje vas težak zadatak jer je njima najteže ugoditi. Kako Škorpije uvijek očekuju nešto bolje u životu, to se odnosi i na poklone. Nećete pogriješiti ako odaberete kvalitetan odjevni predmet ili neki dodatak (šal, rukavice ili čarape). Kako ih zanimaju različite misterije, knjiga (putopis) bi mogla da ih zadovolji.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Radi se o veselim i optimističnim osobama te im kupite poklon koji odgovara njihovom karakteru. Bilo šta da uzmete biće zadovoljni ako to zapakujete na originalan i otkačen način. Djevojke će se radovati nakitu, tašnama, ukrasnim šnalama za kosu, a mladići vole korisne stvari (rokovnik, adresar, privjesak).

JARAC 22. decembar – 20. januar

Iako misle da je trošenje na poklone bacanje novca, uvrijediće se ako ne dobiju ništa. Najbolje ih je pitati (tačnije, povremeno ih ispitivati u neobaveznom razgovoru) šta im treba. Kompjuterska oprema, pidžama, mirisne svijeće, šolja za kafu ili novčanik, nešto od toga sigurno će im se svidjeti.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Ekscentrični su i vole pomalo čudne stvari, koje svakako moraju da budu zanimljive. Izbor je veliki, ali ja najvažnije da se radi o modernim predmetima. Ulaznica za pozorišnu ili filmsku premijeru, najnoviji CD njihovog omiljenog izvođača, nevažno je, sigurno nećete pogriješiti. Samo je važno da ih ništa ne pitate, vole iznenađenja.

RIBE 19. februar – 20. mart

Ove osjetljive osobe ne vole uobičajene poklone. Žele da znaju da ste zaista mislili na njih dok ste kupovli poklon. Pravi pogodak je nešto što ćete sami izraditi, ali i uokvirena zajednička fotografija, pidžama, CD. Nešto što će im pokazati da vam je stalo do njih i da ste ih se sjetili. Ako ih zaboravite, dugo vam to neće oprostiti.

GRACIJA 121/122

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...